Már a MagNet Banknál is fizethet Apple Pay-jel

forrás: Prím Online, 2023. november 18. 13:31

A friss szolgáltatás bevezetésével nem csak egy új, biztonságos, kényelmes fizetési mód vált elérhetővé a MagNet Bank ügyfelei számára Apple készülékeikkel, hanem egyúttal a sikeresen végrehajtott kártya digitalizációval egy olyan, az Edisonplatform program által díjazott szervezet munkáját támogathatják a bank pénzén, amely a hátrányos helyzetű gyermekek digitális felzárkóztatásáért dolgozik.

2023. november 14-én a MagNet-re jellemző támogatási programok tárházához csatlakozott a kártya digitalizációhoz kötött PayPlus Program is. Ennek keretén belül minden egyes első, ügyfél által kezdeményezett sikeres kártya digitalizálása után a közösségi pénzintézet egyenként automatikusan 300 forinttal segíti a BAGázs Egyesület munkáját. 

 

 

A betéti kártyák első digitalizálása után járó jutalom minden birtokolt kártyára vonatkozik, ebből kifolyólag a több bankkártyával rendelkező ügyfelek megsokszorozhatják a szervezetnek juttatott támogatási összegüket. A Bank azt reméli, hogy bankkártyás ügyfelei aktívak lesznek a digitalizációban, és ezáltal többmillió forintot adományozhat erre a fontos ügyre.

 

Közösségi szavazással a digitális felzárkóztatásért

 

A közösségi döntési folyamatába a Bank ezúttal nem ügyfeleit, hanem munkatársait vonta be. A szavazásra bocsátott szervezetek kiválasztásához pedig az Edisonplatform szakértelmét hívta segítségül, így az általuk javasolt, és jó szívvel ajánlott társadalmi szervezetek közül választotta ki a pénzintézet munkavállalói közössége a nyertes szervezetet. A MagNet ügyfelek dolga mindössze annyi, hogy sikeresen digitalizálják a kártyájukat, és a támogatás garantált. 

 

 

MagNet támogatási programok

 

A MagNet támogatási programjai egytől-egyig digitális felületeiken zajlanak, az ügyfelek a NetBank felületükön tudják az egyes támogatási döntéseiket beállítani. A támogatásban részesülő szervezetek tevékenységeiket tekintve pedig széles spektrumot fednek le a környezetvédelemtől a társadalmi ügyek felkarolásáig. 

 

Erős Barbara – a Bank Társadalmi Hatás és Közösségi Kapcsolatok terület-vezetője szerint: “A most induló MagNet PayPlus Program a digitalizációs törekvéseket helyezi kiemelt fókuszba, nem csak a bank, hanem a választott társadalmi szervezet tekintetében is. A digitális világból kiszoruló és ezáltal életút, tanulási és karrier hátrányba kerülők megsegítésére hívtuk életre a programot. 

 

 

A Programban időszakonként szavazás útján cserélődnek majd a jövőben a szervezetek. A BAGázs Közhasznú Egyesület a mobilfizetés bevezetését követő 3 hónapban lesz kedvezményezettje az addigi sikeres kártyadigitalizációkból gyűlt összegnek. Bízunk benne, hogy ügyfeleink élnek a mobilfizetés adta lehetőséggel, és ezáltal sok támogatást juttathatunk a BAGázs Egyesület részére.“

 

Két – MagNet betéti kártyákat érintő – program a fontos célokért!

 

A Bank 2010. óta futó Segítő Bankkártya Programja a fizikai kártyás vásárlások összegének egy részét támogatásként az ügyfél által választott társadalmi szervezetnek adja. A mobilfizetésre ösztönző PayPlus Program ezen nem változtat: természetesen a MagNet Bank ügyfelei továbbra is élhetnek a Mastercard betéti kártyáikhoz kapcsolt támogatási lehetőséggel is: a Segítő Bankkártyáikhoz beállított civil kezdeményezettnek juttatott támogatás az Apple Pay-jel elvégzett mobilfizetések során is érvényesül.

 

Különleges ügyféljogok

 

A MagNet Bank értékalapú, közösségi filozófiája – a piacon unikálisan –, a pénzügyi szolgáltatásokhoz kapcsolt átfogó támogatási programokban is megmutatkozik: a pénzintézet ügyfeleit különleges ügyféljogokkal ruházza fel, amely jogokkal élve: az ügyfelek a számlanyitástól, a számlavezetésen, hitelfelvételen és betétlekötésen át az egyszerű hétköznapi bankkártya használatig a pénzügyi szolgáltatások számos területén rendelkezhetnek: akár a számlavezetési díjuk mértékéről, a banki nyereség egy részének szétosztásáról, vagy hogy a pénzintézet melyik hitelfelvevőt, vagy társadalmi szervezetet segítse fontos, világjobbító céljuk elérésében. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Corvinus-kutatás: a fejlődő országok szegényei nem érdeklik a mesterséges intelligenciát

Egy éve, november 30-án tették hozzáférhetővé a ChatGPT-t. Ennek kapcsán is aktuális a téma, az MI etikusan működik-e. A Corvinus kutatása szerint sok globális problémát figyelmen kívül hagy az MI etikusnak szánt, ún. emberközpontú megközelítése.

2023. december 3. 13:56

A jövő év a karbonlábnyom csökkentésről szól majd a vállalati technológiák területén

Jövőre várhatóan tovább gyorsulnak a vállalati digitalizációs törekvések, az előrejelzések szerint a transzformációra fordított források a következő 3 évben elérik a 3,4 billió dollárt

2023. december 3. 12:10

Debütált a Logisztikai Évkönyv 2024

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) évkönyvbemutató rendezvényén debütált a Logisztikai Évkönyv 2024. A kiadvány a hagyományokhoz híven egy szakmai tanulmánygyűjtemény, amelyet a Falk1 Rendezvényközpontban tartott bemutató rendezvényén szerzői előadásokkal színesítve ismerhetett meg a közönség. 

2023. december 3. 10:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04