„Az év vállalkozója” egyik díjazottja Pest vármegyében: Hajós István

forrás: Prím Online, 2023. november 25. 17:55

A VOSZ, azaz a Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben megválasztja vármegyénként az év vállalkozóit. Ebben az évben a legmeghatározóbb megyében és Budapesten Hajós István lett a kiválasztott, akinek nem ez az első díja. Tavaly és idén is többször elismerték kiemelkedő karitatív tevékenysége és innovatív cégvezetési megoldásai miatt.

Az Egy Lépéssel Több alapítvány alapítója egyedülálló programmal robbant be a köztudatba. Ebben az évben indult a Fogadj örökbe családot! program, amely egyre sikeresebb, és számos híresség is csatlakozott már a kezdeményezéshez: Proksa Szandra, Rácz Jenő, Győrfi Pál és Kucsera Gábor is az alapítvány nagykövetei. Az alapítvány fő célkitűzése, hogy minél több, tartósan beteg gyermeket nevelő családot támogassanak.

 

Hajós István a karitatív tevékenység mellett a Magyar Muaythai Szakszövetség elnökségi tagja és támogatója is, valamint a Bastion Group innovatív ügyvezetője. A Bastion Group olyan biztonságtechnikai cég, ahol a robotok és a drónok már már az iroda természetes részei, az ügyvezető pedig rengeteg szakmai előadáson ad elő a témában, de emellett ingyenesen vállal edukációs előadásokat is óvodákban, iskolákban is. Nem meglepő tehát, hogy őt választották az év egyik vállalkozójának az egyik legnagyobb vállalkozókat tömörítő szakmai szervezet zsűritagjai is.

 

Hajós István

 

„Istvánnal azért különösen jó együtt dolgozni, mert amit eltervez, azt teljes vállszélességgel véghezviszi, sőt, túlteljesíti azt. Az Egy Lépéssel Több Alapítványnál sem állt meg a kitűzött cél elérésekor, hanem lelkiismeretesen dolgozott tovább, hogy még több családon segítsen. Hajós István munkái mindig átláthatóak, visszaellenőrizhetőek, ettől pedig vállalkozóként is hiteles.” – mondta el Proksa Szandra az alapítványban együtt végzett munkáról.

 

„Az üzleti életben egyre fontosabb, hogy a cég sikerei mellett a közösség, a környezet és a társadalom érdekében is minél többet tegyünk. Örülök Hajós István elismerésének, mert ő nemcsak vállalkozóként, hanem emberként is példát mutat.” – vélekedett Győrfi Pál, az Egy Lépéssel Több Alapítvány nagykövete Hajós István díjáról.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2024 legfontosabb építőipari technológiai trendjei

Képzeljen el egy építkezést, ahol robotok végzik a nehéz és veszélyes munkákat, a falakat a helyszínen 3D nyomtatással készítik, fenntartható, újrahasznosított építőanyagokból. Képzelje el, hogy a szakemberek és ügyfelek virtuális valóság segítségével maguk előtt látják és így járják be a még épülő épületeket, optimalizálva a tervezési és kivitelezési folyamatokat. Képzelje el, hogy mindez ma már lehetséges: a Mapei Kft. összegyűjtötte a legfontosabb építőipari technológiai trendeket.

2024. március 4. 11:32

Az ABB a Light + Building 2024 kiállításon: Intelligens épületek csúcstechnológiái testközelből

A világ vezető világítástechnikai és épületgépészeti szakkiállításán az ABB be fogja mutatni, milyen energiahatékonysági előnyökkel jár a digitalizáció és az interoperabilitás az intelligens funkcionális épületekben, a modern lakóterekben és az iparban már napjainkban is, és hogyan járulnak hozzá az innovációk a fenntarthatóbb jövőhöz.

2024. március 4. 09:55

A QNAP kiad egy licencmentes Windows PC/Server biztonsági mentési megoldást

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a NetBak PC Agent licencmentes, teljes rendszermentési megoldást Windows-rendszerhez. A NetBak PC Agent egy olyan segédprogram, ami megköveteli a Hyper Data Protector, a végponti eszközök (beleértve a VM-eket, Windows PC-ket és szervereket) biztonsági mentését támogató NAS-alkalmazás telepítését a felhasználó NAS rendszerére.

2024. március 3. 13:47

Bemutatták az új Maserati GranCabrio-t

A Maserati bemutatta legújabb autóját, az ikonikus GranCabrio-t, mely mostantól Spyderként is elérhető. A modell a kupé ikertestvérének, a díjnyertes GranTurismónak az új, nyitott tetejű változata.

2024. március 3. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30