Tőzsdére készül a HONOR

forrás: Prím Online, 2023. november 26. 11:59

A HONOR új stratégiai céljainak elérése érdekében megkezdi a tőzsdére való belépés előkészítési folyamatát.

Az elmúlt három évben a HONOR gyors stratégiai és üzleti növekedést ért el a nemzetközi piacon, beleértve Magyarországot, ahol tavalyhoz képest megduplázta okostelefonjainak eladását. A vállalatirányítás és a menedzsment folyamatos fejlődésével együtt ez nagymértékben növelte a cég általános versenyképességét és piaci pozícióját. 

 

A HONOR most folytatja részvényesi struktúrájának optimalizálását, valamint diverzifikált tőke bevonását, így belép a tőkepiacra. Ahogy a vállalat megkezdi a tőzsdére való belépés előkészítési folyamatát, az igazgatótanács összetételét fokozatosan igazítja a tőzsdén jegyzett vállalatokra vonatkozó előírásoknak megfelelően, hogy a kormányzati és szabályozási követelményeknek megfelelve sokszínűbb, diverzebb legyen. 

 

A cég részvényeseinek közgyűlése és igazgatótanácsának megválasztása szerint Wu Hui igazgatója és elnöke lesz az igazgatótanácsnak, míg Wan Biao lesz az alelnök. 

Kulcsszavak: tőzsde +céginfó HONOR

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2024 legfontosabb építőipari technológiai trendjei

Képzeljen el egy építkezést, ahol robotok végzik a nehéz és veszélyes munkákat, a falakat a helyszínen 3D nyomtatással készítik, fenntartható, újrahasznosított építőanyagokból. Képzelje el, hogy a szakemberek és ügyfelek virtuális valóság segítségével maguk előtt látják és így járják be a még épülő épületeket, optimalizálva a tervezési és kivitelezési folyamatokat. Képzelje el, hogy mindez ma már lehetséges: a Mapei Kft. összegyűjtötte a legfontosabb építőipari technológiai trendeket.

2024. március 4. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30