Így törölheted az exed a képeidről Valentin-napra

forrás: Prím Online, 2024. február 9. 11:27

Ahogy közeledik a Valentin-nap, sokan a szerelem ünnepére készülnek, ugyanakkor vannak, akik számára ez az időszak a múlt feldolgozásáról és új kezdetekről szól. Ezt felismerve meglepő akciót hirdetett egy alapvetően adat-helyreállítással, és digitalizálással foglalkozó magyar cég: most féláron radírozzák le bárki fotóiról az exeket, mindezt mesterséges intelligenciás képszerkesztés segítségével.

 

Képzeld el, hogy van egy kedvenc fotód, amelyen az exed is szerepel, és szívesen megtartanád az emléket, csak éppen nélküle. Így születtek korábban az eltépett vagy kínosan megvágott fotók, de ma már létezik modern megoldás a problémára.

 

 

A digitális emlékmentés terén szakértő Emlékmentő cég egy váratlan Valentin-napi promóciót indított idén. A kampány során február elseje és tizennegyedike között féláron kínálják mesterséges intelligenciával történő fotószerkesztési szolgáltatásukat. Ezzel a módszerrel az exeket és nem kívánt személyeket szinte észrevétlenül távolítják el a fotókról, lehetővé téve az emberek számára, hogy megtartsák kedvenc emlékeiket, de már egy új, frissített változatban. Ez az új technológia pont időben érkezett ahhoz, hogy segítsen a szingliknek és a frissen szakítottaknak egy kis "tisztogatásban" Valentin-nap előtt.

 

 

„Az Emlékmentő mindig is azon dolgozott, hogy segítsen ügyfeleinek a múltjuk digitális megőrzésében és felújításában. Ezzel az akcióval egy lépéssel tovább megyünk: segítünk nekik elengedni a múltat és a fájó emlékeket átkeretezni” – mondta Stier-Nemes Lenke, az Emlékmentő kommunikációs vezetője. „Ez az akció arra ösztönzi az embereket, hogy a technológia segítségével elinduljanak az újrakezdés útján, és pozitív módon nézzenek a jövőbe.”

 

 

Ahogy közeledik a szerelmesek napja, ez az akció remek lehetőséget kínál azok számára, akik frissen szakítottak vagy egyszerűen csak szeretnének megszabadulni a múlt emlékeitől. Az Emlékmentő újítása egy kis technológiai varázslattal kínál segítséget a múlt feldolgozásában és az új kezdetek megteremtésében.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országos sikert aratott a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata a távközlési versenyen

Első helyezést ért el a győri Széchenyi István Egyetemet és annak SZESAT Interdiszciplinális Szakkollégiumát képviselő hallgatói csapat, a SZEppelin a Nagy Lajos egyetemi távközlési konstrukciós emlékversenyen. A fiatalok a mobiltávközlési cégek méréseinek modernizálását és költséghatékonyságnak növelését elősegítő karbonsemleges mérőléghajót terveztek.

2024. február 26. 21:07

Fejlett audovizuális lehetőségek és lenyűgöző hardver egy kompakt, stílusos csomagban

A HONOR bejelentette, hogy itthon is kapható a HONOR Pad 9, a vállalat legújabb tabletje. Lenyűgöző, 2,5K-s HONOR FullView kijelzővel és 120Hz-es képfrissítési rátával; nyolchangszórós, a HONOR Histen hangolási technológiát alkalmazó audiorendszerrel és erőteljes Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipszettel egy impozáns, mégis kompakt eszközhöz juthatnak a felhasználók.

2024. február 26. 20:24

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Különleges motort fejlesztett az ABB

Az ABB egy újabb világelsőséget ért el az IE5-ös hatékonyságú szinkron reluktanciamotorok (SynRM) fejlesztésében egy olyan új változat piaci bevezetésével, amely egyesíti az ultraprémium energiahatékonyságot a rendkívül jó tényleges teljesítményt nyújtó folyadékhűtés előnyeivel. Az új kialakítás kompakt helyigény mellett új mércét állít fel a nagy kimenti teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. 

2024. február 26. 17:30

A HONOR átfogó, mesterséges intelligencia-alapú stratégiát vitt az idei MWC-re

A HONOR Barcelonában mutatta be új, átfogó stratégiáját, amely a mesterséges intelligencia hajtotta, az operációs rendszereken túlmutató élményekre, és a szándék alapú felhasználó kezelőfelületekre épül. Nemzetközi partnereivel együttműködve több okoseszköz érkezését is bejelentette: a HONOR Magic6 Pro érkezése mellett a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t is, ami platformszintű AI-jal felszerelve kínál emberközpontú élményeket.

2024. február 26. 16:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07