Csökkentett áramfogyasztás az ASUSTOR-ral!

Kütyü Magazin, 2024. március 27. 07:50

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

 

Wake on LAN és Wake on WAN + S3 alvó állapot

Megfelelő beállítás esetén ASUSTOR NAS automatikusan hibernálhatja a merevlemezeket és a NAS-t az S3 alvó állapot használatával, miután az eszköz egy ideig tétlen volt. A Wake on WAN lehetővé teszi, hogy kényelmesen újból bekapcsold a NAS-t, amikor nem tartózkodsz otthon vagy irodában, míg a Wake on LAN ugyanezt a funkciót biztosítja egy helyi hálózaton belül. Akárcsak egy távirányítóval, a NAS be- és kikapcsolható, valamint alvó állapotba helyezhető, hogy az adatok bármikor könnyen elérhetők legyenek, miközben csökkentik az energiafogyasztási költségeket és energiát takarítanak meg.

 

 

Állítsd be energiaütemezést a maximális energiamegtakarításhoz!

A NAS használatának leghatékonyabb módja az, ha kikapcsolod a NAS-t, amikor nincs használatban. Hagyd pihenni a NAS-t, amikor alszol, vagy távol vagy az otthonodtól/irodádtól! Az ADM energiaütemezési funkciói lehetővé teszik a NAS leállításának, indításának és hibernálásának ütemezését, egyszerűvé és hatékonnyá téve az energiatakarékosságot.

A MyArchive automatikusan biztonsági mentést készít fájljaidról

A vadonatúj MyArchive biztonsági mentési ütemezést biztosít. Ha egy ütemezés be van állítva, és egy leválasztott MyArchive-meghajtó csatlakozik, az ADM egy meghatározott időpontban csatlakoztatja a merevlemezt, hogy megkönnyítse az adatok biztonsági mentését. A biztonsági mentés befejezését követően a MyArchive-meghajtó automatikusan leválasztásra kerül. Ez segít biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni a használatot, miközben energiát takarít meg a merevlemez leválasztásával. A fokozott biztonságért a MyArchive-meghajtó eltávolítható és tárolható helyszínen és azon kívül is, hogy megvalósítsa a 3-2-1 biztonsági mentési megoldást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50