ASUSTOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ASUSTOR

Gyors és megbízható hozzáférés az ASUSTOR megoldásával

Az ASUSTOR VPN-szolgáltatása biztonságos hozzáférést és rugalmas telepítési lehetőségeket biztosít minden egyes felhasználónak.

2023. november 23. 17:31

Vásárolj Asustor NAS-t kedvezményes SSD-kkel!

Az Asustor és a JTC – a gyártó magyarországi disztribúra, Asustor NAS vásárlása esetén kedvezményes Kingston SSD-t kínál.

Kulcsszavak: Kingston SSD NAS ASUSTOR
2023. november 19. 16:50

Az ASUSTOR megkönnyíti a fájlkezelést

Az ADM beépített fájlkezelő alkalmazása megkönnyíti az ASUSTOR-felhasználóknak a NAS-on tárolt adatok böngészését és kezelését. Az ADM fájlkezelő támogatja a feltöltést, letöltést, áthelyezést, másolást, archiválást, kibontást, ISO képfájlok rögzítését és még sok mást!

Kulcsszavak: ASUSTOR
2023. augusztus 31. 09:56

Megérkezett a vadonatúj ASUSTOR AS54 sorozat!

Az ASUSTOR bemutatta a Nimbustor 2 Gen2 és a Nimbustor 4 Gen2 modelleket. A vadonatúj, játékra tervezett AS54 sorozat számos fejlesztést tartalmaz a lenyűgöző teljesítmény és kiváló ár-érték arány kombinációja érdekében.

Kulcsszavak: ASUSTOR ASUSTOR NAS
2023. augusztus 10. 13:15

Használd az ASUSTOR Surveillance Centert otthonod és irodád védelme érdekében!

Az ASUSTOR Surveillance Center – felügyeleti rendszer – segítségével egyszerűen megvédheted otthonod és irodád.

2023. július 24. 14:19

Frissült az ASUSTOR operációs rendszere

Az ASUSTOR bejelentette az ADM 4.2.2-t, a gyártó operációs rendszerének legújabb változatát, amely új funkciókat kínál a felhasználóknak.

2023. július 18. 12:54

Tudd biztonságban a NAS-od az ASUSTOR segítségével!

Az ASUSTOR elkötelezett az adatbiztonság mellett, ezért számos biztonsági megoldást kínál a felhasználóknak, hogy védelmet nyújtson a ransomware támadások ellen.

2023. június 27. 14:07

Az ASUSTOR bemutatta a legújabb, SSD alapú Flashstor sorozatát

Az ASUSTOR bemutatta a leggyorsabb, SSD alapú Flashstor sorozatát. A Flashstor 6 és a Flashstor 12 Pro az ASUSTOR első dedikált PCIe 3.0 M.2 NVMe SSD-vel szerelhető NAS sorozatának tagjai, amelyek páratlan teljesítményt biztosítanak egy kompakt eszközben.

Kulcsszavak: Flashstor ASUSTOR
2023. május 3. 12:45

Az ASUSTOR mobilalkalmazásaival mostantól még egyszerűbb a távoli fájlkezelés

Az ASUSTOR a mobilalkalmazások széles kínálatával igyekszik a NAS-on tárolt adatok elérését egyszerűsíteni. A felhasználók a Cloud ID azonosítójuk segítségével könnyedén csatlakozhatnak a NAS-ukhoz távolról, iOS és Android platformokon keresztül egyaránt.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás ASUSTOR
2023. április 29. 13:49

Ransomware elleni megoldások az ASUSTOR-tól

Manapság rendkívül fontos a megfelelő és hatékony adatvédelem, hiszen a ransomware támadások egyre gyakoribbá váltak. Az ASUSTOR számos megoldást kínál a problémára.

2023. április 27. 15:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01