Sikeres UMTS-bemutató Kínában

Kollár Csaba, 2002. április 11. 19:28
Kína vezető telekommunikációs operátorainak képviselői megtapasztalhatták a 3G UMTS-alkalmazásokat a Motorola laboratóriumában, Pekingben. Az esemény jelentőségét növeli, hogy ez volt a Motorola első nagy sebességű élő, vég-vég pontos audio- és adatkapcsolata Kínában, UMTS-rendszeren keresztül.
A bemutató UMTS-rendszeren keresztül történt, számos állomást kapcsoltak a hálózatba, s az eszközökön keresztül az érdeklődők 3G szolgáltatásokat, alkalmazásokat próbálhattak ki.

A bemutató alatt a látogatóknak lehetőségük volt élményt szerezni a valós idejű videokonferenciákon, játszani az online játékokon, megtapasztalni a nagy sebességű internetes böngészést és még számos más lehetőséget is.

Ruey Bin Kao, a Motorola elnökhelyettese, illetve a kínai Global Telecom Solution Sector ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón a következőket mondta: "A Motorola az új rendszerek bemutatását világméretű kampányának részeként kezeli. A CDMA, a GPRS, az UMTS rendszerek, illetve a rájuk épülő alkalmazások és szolgáltatások megismertetése az felhasználókkal és a mobilkommunikációs cégekkel elengedhetetlen ahhoz, hogy a mobilkommunikációs piacon elfoglalt előkelő helyünket megtartsuk."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07