Képernyőn Európa

forrás Prim Online, 2003. november 22. 17:21
Europapa névre hallgat az a tizenévesek számára fejlesztett képzés, mely az internet segítségével a tanterembe hozza az Európai Uniót, kihasználva az e-learning adta lehetőségeket.
A z EUportal.hu Oktatási Központ által fejlesztett oktatási anyag a www.europapa.hu címen érhető el.

A rövid, néhány órás tanfolyam könnyed, érthető stílusban ismertet meg az EU alapjaival. Olyan témákat tárgyal, melyek hasznosak a megcélzott tizenéves korosztály számára. Az anyagot önállóan, vagy tantermi oktatás keretében is fel lehet dolgozni. A tanfolyam végén a sikeresen megoldott teszt után virtuális oklevél rendelhető.

A képzés elsősorban középiskolásoknak készült, de érdekes lehet a fiatalabbak vagy idősebbek számára is. A fejlesztő cég üzletpolitikája alapján a 2003/2004-es tanévben, az Europapa tanfolyam bevezető évében, képzésüket ingyenesen hozzáférhetővé teszi Magyarország fiataljai számára, ezzel is hozzájárulva hazánk sikeres EU-csatlakozásához. Az akció ideje alatt a központ a képzést és a sikeres vizsga után igényelhető oklevelet ellenszolgáltatás nélkül bocsátja a tanárok és diákok rendelkezésére.

Az Európai Unióval kapcsolatos, már meglévő tanfolyamok a www.eutanfolyam.hu oldalon találhatók, ahol számos tematikus képzés közül választhatja ki az érdeklődő a számára megfelelő tanfolyamot. A hallgatók sikeres vizsga után oklevelet rendelhetnek, mely tanúsítja naprakészségüket az Európai Uniót érintő területekről.
Kulcsszavak: oktatás

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Négy díjjal ismerték el a Kingston eredményeit

A Cyber Defense Magazine információbiztonsági szaklap 2019-ben is díjazta a kiber- és információbiztonság innovátorait, és két egymást követő évben idén második alkalommal ismerte el nemzetközi díjprogramjában a Kingston eredményeit. A memóriagyártó összesen négy kategóriában nyert díjat a Cyber Defense Global Awardson. Két iparágvezető titkosított tárolómegoldása, az IronKey D300S titkosított USB-meghajtó és a KC2000 NVMe PCIe SSD egyaránt két-két elismerésben részesült.

2019. november 13. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás