Képernyőn Európa

forrás Prim Online, 2003. november 22. 17:21
Europapa névre hallgat az a tizenévesek számára fejlesztett képzés, mely az internet segítségével a tanterembe hozza az Európai Uniót, kihasználva az e-learning adta lehetőségeket.
A z EUportal.hu Oktatási Központ által fejlesztett oktatási anyag a www.europapa.hu címen érhető el.

A rövid, néhány órás tanfolyam könnyed, érthető stílusban ismertet meg az EU alapjaival. Olyan témákat tárgyal, melyek hasznosak a megcélzott tizenéves korosztály számára. Az anyagot önállóan, vagy tantermi oktatás keretében is fel lehet dolgozni. A tanfolyam végén a sikeresen megoldott teszt után virtuális oklevél rendelhető.

A képzés elsősorban középiskolásoknak készült, de érdekes lehet a fiatalabbak vagy idősebbek számára is. A fejlesztő cég üzletpolitikája alapján a 2003/2004-es tanévben, az Europapa tanfolyam bevezető évében, képzésüket ingyenesen hozzáférhetővé teszi Magyarország fiataljai számára, ezzel is hozzájárulva hazánk sikeres EU-csatlakozásához. Az akció ideje alatt a központ a képzést és a sikeres vizsga után igényelhető oklevelet ellenszolgáltatás nélkül bocsátja a tanárok és diákok rendelkezésére.

Az Európai Unióval kapcsolatos, már meglévő tanfolyamok a www.eutanfolyam.hu oldalon találhatók, ahol számos tematikus képzés közül választhatja ki az érdeklődő a számára megfelelő tanfolyamot. A hallgatók sikeres vizsga után oklevelet rendelhetnek, mely tanúsítja naprakészségüket az Európai Uniót érintő területekről.
Kulcsszavak: oktatás

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tartós a koronavírus kereskedelmi hatása

Szemünk láttára változott meg a kereskedelem megszokott rendje, trendje az elmúlt hónapokban. A koronavírus-járvány hatására számottevően élénkült az online kereskedelem Európa-szerte, melynek hatása a korlátozások enyhítése után is megmarad.

2020. május 25. 09:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás