Képernyőn Európa

forrás Prim Online, 2003. november 22. 17:21
Europapa névre hallgat az a tizenévesek számára fejlesztett képzés, mely az internet segítségével a tanterembe hozza az Európai Uniót, kihasználva az e-learning adta lehetőségeket.
A z EUportal.hu Oktatási Központ által fejlesztett oktatási anyag a www.europapa.hu címen érhető el.

A rövid, néhány órás tanfolyam könnyed, érthető stílusban ismertet meg az EU alapjaival. Olyan témákat tárgyal, melyek hasznosak a megcélzott tizenéves korosztály számára. Az anyagot önállóan, vagy tantermi oktatás keretében is fel lehet dolgozni. A tanfolyam végén a sikeresen megoldott teszt után virtuális oklevél rendelhető.

A képzés elsősorban középiskolásoknak készült, de érdekes lehet a fiatalabbak vagy idősebbek számára is. A fejlesztő cég üzletpolitikája alapján a 2003/2004-es tanévben, az Europapa tanfolyam bevezető évében, képzésüket ingyenesen hozzáférhetővé teszi Magyarország fiataljai számára, ezzel is hozzájárulva hazánk sikeres EU-csatlakozásához. Az akció ideje alatt a központ a képzést és a sikeres vizsga után igényelhető oklevelet ellenszolgáltatás nélkül bocsátja a tanárok és diákok rendelkezésére.

Az Európai Unióval kapcsolatos, már meglévő tanfolyamok a www.eutanfolyam.hu oldalon találhatók, ahol számos tematikus képzés közül választhatja ki az érdeklődő a számára megfelelő tanfolyamot. A hallgatók sikeres vizsga után oklevelet rendelhetnek, mely tanúsítja naprakészségüket az Európai Uniót érintő területekről.
Kulcsszavak: oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05