A KPN újabb részvény-visszavásárlást hirdetett

MTI Sajtóadatbank, 2004. június 29. 10:22
A holland KPN távközlési vállalat további egymilliárd euró értékben vásárol vissza saját részvényeket - közölték hétfőn. Az összeg a közkézi részvények mintegy 6,7 százalékának a felvásárlását teszi lehetővé a múlt pénteki, 5,98 eurós árfolyamon.
Az előző, márciusban bejelentett 500 millió eurós részvény-visszavásárlási program már befejeződött. Ennek keretében a KPN 80,1 millió részvényt vásárolt vissza, átlagosan 6,19 eurós árfolyamon. Az új részvény-visszavásárlási programhoz beleegyezését adta a 19,3 százalékos pakett birtokában lévő holland állam is.

A visszavásárlási program meghirdetésével egyidőben a KPN bejelentette adóssága egy részének törlesztését is. Ennek keretében 1,55 milliárd euró értékben törlesztési kötelezettségeket vásárol fel, és további 1,6 milliárd értékben ütemez át törlesztési kötelezettségeket.

A Koninklijke KPN NV hétfő délelőtt 6,19 euró volt az amszterdami értéktőzsdén, 3,51 százalékkal drágább a pénteki, 5,98 eurós zárónál. Hétfőn 6,09 eurón nyitott. Hétfőn 1,14 százalékkal drágább volt, mint az év elején - eddig 7,18-5,80 euró között alakult -, és 2,67 százalékkal olcsóbb, mint egy éve.
Kulcsszavak: +céginfo KPN

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Jön a Barbie Flip Phone, a nyár legszexibb kiegészítője

A Human Mobile Devices, Európa vezető okostelefon-gyártója a Mattellel, a világ egyik legismertebb amerikai játékgyártó cég tulajdonosával karöltve 2024 nyarán elhozza a Barbie Flip Phone-t.

2024. február 27. 14:27

A Samsung a Galaxy AI jövőképét mutatja be legújabb készülékein az MWC-n

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutat be a 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A Samsung kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián, amelyek az AI mobilok új korszakába vezetnek. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

2024. február 27. 12:53

A HONOR átfogó, mesterséges intelligencia-alapú stratégiát vitt az idei MWC-re

A HONOR Barcelonában mutatta be új, átfogó stratégiáját, amely a mesterséges intelligencia hajtotta, az operációs rendszereken túlmutató élményekre, és a szándék alapú felhasználó kezelőfelületekre épül. Nemzetközi partnereivel együttműködve több okoseszköz érkezését is bejelentette: a HONOR Magic6 Pro érkezése mellett a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t is, ami platformszintű AI-jal felszerelve kínál emberközpontú élményeket.

2024. február 26. 16:03

Csúcskészülékeket vitt az MWC kiállításra a Xiaomi

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltechnológiai innovátora Barcelonában, egy exkluzív sajtóesemény keretében bejelentette legújabb csúcsmodelljei, a Xiaomi 14 termékcsalád megjelenését. Az esemény mérföldkőnek számít a Xiaomi történetében, hiszen a vállalat soha eddig nem látott felhasználói élményt lesz képes nyújtani világszerte. Az eseményen William Lu, a Xiaomi Corporation partnere és elnöke, valamint a Xiaomi nemzetközi üzleti részlegének elnöke bemutatta a "Human X Car X Home" intelligens ökoszisztémára épülő vállalati stratégiáját. 

2024. február 26. 14:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30