Új Qwerty billentyűzetes LG okostelefon-modell

forrás Prim Online, 2005. március 9. 14:16
Az LG Electronics újabb innovatív, egyedi tervezésű, sokrétű funkciókkal és QWERTY billentyűzettel ellátott mobiltelefont mutatott be az Egyesült Államokban. A modell célközönségét elsősorban a fiatalok alkotják.
Az LG Electronics bejelentette, hogy a legnagyobb amerikai mobilszolgáltatóval, a Cingularrel együttműködésben új, QWERTY billentyűzetes okostelefon-modellt mutat be (modellszám: LG-F9100). A készülék oldalából szabványos angol, QWERTY kiosztású billentyűzet csúsztatható elő, amellyel a felhasználók az eddiginél sokkal kényelmesebben írhatják meg üzeneteiket.

Az elsősorban szöveges üzenetek kezelésében ügyes okostelefon legjellemzőbb eleme a könnyen használható, oldalra csúsztatható billentyűzet, amellyel a felhasználó a nagyméretű képernyő segítségével olyan azonnali üzenetküldő alkalmazásokhoz csatlakozhat, mint az AOL, az ICQ vagy a Yahoo Messenger. A készülék emellett SMS és e-mail küldésére is használható.

Az LG Electronics elmondása szerint a vállalat a Cingularrel szoros együttműködésben, közösen fejlesztette ki ezt a divatos készüléket, hogy időben választ adjon a vezetéknélküli Internet-szolgáltatások széles skáláját előtérbe helyező piaci trendek kihívásaira. A belső antennás telefon minőségi anyagokból, elegáns fekete színben készül, ezért ideális olyan fiatalok számára, akik különbözni szeretnének másoktól.

Az LG-F9100 modell innovatív formatervét több helyen is elismerték, például az International Forum Design (iF – Nemzetközi Design Fórum), a világ egyik mértékadó ipari formatervezési testületének számító német szervezet nemrégiben a telefont gyártó LG Electronicsnek ítélte oda a rangos „iF Design Award” díjat. A billentyűzettel felszerelt mobiltelefont a 2005. évi CeBit alkalmával is bemutatják. Az egyhetes eseményt a németországi Hannoverben tartják március tizedikétől.

A terméket a világ legnagyobb elektronikai vásárán, a január elején Las Vegasban megrendezett 2005 International CES keretében mutatták be. A vállalat szerint a modell azonnal felkeltette az amerikai és más fogyasztók figyelmét, ezért a cég a Cingularrel karöltve promóciós eseményeket szervez a mobiltelefon megismertetésére.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50