Az Adelphia elfogadta a Time Warner Inc. és a Comcast Corp. közös felvásárlási ajánlatát

MTI Sajtóadatbank, 2005. április 22. 10:25
Az Adelphia Communications Corp. csütörtökön elfogadta a Time Warner és a Comcast Corp. közös felvásárlási ajánlatát, amely 12,7 milliárd dolláros készpénzt és részesedést ajánl az új cégben.
Ezzel a csődbe jutott kábelcég a közös ajánlat elfogadásával elvetette a Cablevision Systems Corp. 17,1 milliárd dolláros ajánlatát.

Az ügylet értelmében a Time Warner új céget hoz létre, amelyben a Time Warner kábelegységét és az Adelphia kábeltevékenységét egyesítik. Az Adelphia részvényesei 16 százalékot szereznek az új közös vállalkozásban.

Az ügylet - amelyet mindhárom cég igazgatótanácsa már jóváhagyott - teljes értéke 17,6 milliárd dollár. A részvényesi és versenyhatósági, illetve a csődbírósági jóváhagyás még hátravan.
Kulcsszavak: Time Warner

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás