Az Antenna-csoport a távoktatás piacára lép

MTI Sajtóadatbank, 2005. június 2. 08:50
Az Antenna Hungária leányvállalata, az Antenna Multimédia Technológia és Tartalomszolgáltató Rt. (AMTT) beolvadt az Eduweb Távoktatási Rt.-be; az egyesüléssel létrejött távoktatási profilú Eduweb Multimédia Rt.-ben az Antenna-csoport részesedése 50 százalékos - közölte az Antenna Hungária Rt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
A közlemény szerint a cégbíróság 2005. május 9-i hatállyal jegyezte be az egyesülést, amelyet követően a jogutód Eduweb Multimédia Technológia és Távoktatási Rt. alaptőkéje 150 millió forintra emelkedett. Az Eduweb Multimédia tevékenysége magában foglalja az elektronikus távoktatást, valamint a digitális médiapiachoz kapcsolódó technológiai és tartalmi fejlesztések előkészítését, megvalósítását. Az e-learning és a digitális televízió technológiai bázisának összekapcsolása a Magyarországon ez idáig ismeretlen t-learning alapjait teremtheti meg - olvasható a közleményben.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már lehet regisztrálni Magyarország legnagyobb informatikai versenyére

A jubileumi e-Hód 2020-on hazai általános- és középiskolás diákok indulhatnak: az interneten zajló versenyen a gyerekeknek a programozáshoz hasonló és informatikai készségeket igénylő feladatokat kell megoldaniuk egy rendhagyó informatika tanóra keretében. Tavaly több mint 27 ezer diák vett részt a megmérettetésen, amelynek célja, hogy megmutassa az informatika sokszínűségét és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2020. október 19. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás