Raul Ros a 3Com EMEA régióinak alelnök-vezérigazgatója

forrás Prim Online, 2005. szeptember 20. 16:31
Az iparágban már kipróbált veterán kiemelkedő eredményeket ért el a nemzetközi kereskedelemben, nagy sikerek fűződnek a nevéhez az ügyfélkapcsolatok erősítésében, és a célterület piaci fejlődésének felgyorsításában.
A 3Com a mai napon bejelentette, hogy Raul Ros-t nevezi ki a vállalat európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióinak alelnök-vezérigazgatójává. Ros James M. Fiegernek, a világkereskedelmi és szolgáltatási alelnöknek közvetlen alárendeltje lesz; ebben a pozícióban ő lesz felelős minden vállalkozás, kis- és középvállalat (KKV) kereskedéséért, valamint a menedzsment összefogásáért a 3Com legfontosabb eladási területein.

Sikeres kereskedelmi vezetőként és menedzserként a technológiai és adathálózati szektorban szerzett 20 éves tapasztalatával Ros olyan egyedülálló képességről adott tanúbizonyságot, melynek segítségével a vállalati célkitűzéseket az ügyféligényekkel mind üzleti érték mind technikai szempontból is sikeresen egyeztette össze. Legutóbb a 3Com közép- és dél-amerikai alelnök-vezérigazgatójaként Ros, a közvetlen eladásoknak és partnerfejlesztésnek köszönhetően, valamint a szolgáltatások és a kínálatot javításával, éveken át folyamatos bevétel növekedést ért el a régióban.

Mielőtt a 3Comhoz jött volna Ros a következő helyeken töltött be vezetői pozíciót: Redback Networks Inc., Lucent Technologies Inc., GE Capital and IBM Corporation.

Kulcsszavak: CIO 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58