Vélemények a Depóban

forrás Prim Online, 2005. október 19. 10:48
A Depo.hu néhány héttel ezelőtt vizuális megjelenését tekintve frissült, de a mai napon olyan új funkciók bemutatására is sor került, melyek jelentősen megkönnyítik az internetezők számára az egyes műszaki termékek összehasonlítását és értékelését.
A regisztrált látogatók ezentúl hozzászólásokat írhatnak a Depo.hu oldalain megtalálható termékekről és az azokhoz kapcsolódó tapasztalataikról, valamint a teljesített és kiszállított rendelések után több szempont alapján osztályozhatják a forgalmazókat is. A hozzászólások moderálás után kerülnek majd ki az oldalra, és az elektronikus piactér üzemeltetői arra is gondoltak, hogy az egyes rendelések kommentárjainak a vásárolt terméktől függően más és más súlyt adjanak - így nem fordulhat majd elő, hogy a forgalmazók egymást próbálják meg lejáratni.

"A Depo.hu megújítása során arra koncentráltunk, hogy az internetezők számára minél egyszerűbbé tegyük az egyes termékek összehasonlítását és kiválasztását." - nyilatkozta Szabari László, a Depo.hu üzletágvezetője. "Így az áruház vásárlói ezentúl a termékek megfelelő tulajdonságait egymás mellett, oszlopokban hasonlíthatják majd össze, miközben azt is láthatják, hogy az adott termékeket melyik kereskedőnél vásárolhatják meg a legkedvezőbb áron. "A keresési-összehasonlítási rendszer megújítása mellett új termékkategóriákat is nyitunk. Megtalálhatóak lesznek a Depo.hu-ban a játékkonzolok, és szeretnénk a házimozi kategóriát is felfuttatni. Ezen kívül külön kategóriában kerülnek feltüntetésre a remarketed (újra forgalomba hozott) számítógépek is, melyek eddig sok gondot okoztak azzal, hogy alacsony áruk miatt mindig a keresési listák elején jelentek meg" - mondta Szabari, aki hozzátette, hogy az elmúlt 6 évben dinamikusan növekvő Depo.hu jelenleg már több mint 100 cég műszaki, szórakoztató elektronikai és számítástechnikai árukínálatát tartalmazza.
Kulcsszavak: DEPO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50