Madonna exkluzív lemezbemutató koncert a chello internetportálján

forrás Prim Online, 2005. november 15. 16:35
Madonna mai londoni zártkörű, exkluzív lemezbemutató koncertjét a hazai rajongók is megtekinthetik majd a UPC szélessávú kábeles internetszolgáltatása, a chello portálján. Az énekesnő nagyszabású showműsora, a Confessions on a Dance Floor című új CD számainak koncertfelvétele videóklipek formájában már a jövő héttől, november 21-től bárki számára elérhető lesz a www.chello.hu oldalon.
Madonna ma exkluzív, zártkörű koncerten mutatja be új, Confessions on a Dance Floor című CD-jét, abban a kis londoni KOKO klubban, ahol a pályafutását kezdte 22 évvel ezelőtt. A világsztár Angliában első alkalommal adja elő új felvételeit, köztük az átütő erejű Hung Up című számot is, a világszerte 40 országból érkező 1500 szerencsés rajongójának, akik egy vetélkedőn nyertek erre belépőjegyet. Karrierje elején, 1983 júniusában, Everybody című underground slágerének megjelenésekor ugyanebben a – korábban Camden Palace-nek nevezett – klubban lépett fel az énekesnő, aki azóta már több mint 200 millió darabot adott el lemezeiből és legutóbbi londoni fellépését – a Live8 koncerten – ötmilliárd néző kísérte figyelemmel.

A mai koncert internetes közvetítési jogait megvásárolta a legnagyobb európai kábeles szolgáltató-csoporthoz, a UPC-hez tartozó chellomedia. Ennek köszönhetően Hollandiában, a helyi chello portálon ma élőben is nyomon követhetik a rajongók a Madonna-show-t, néhány más országban, köztük Magyarországon pedig november 21-től lesz látható a teljes előadás. A www.chello.hu/szorakozas/madonna oldalon az egyes zeneszámokat többféle méretű és így különböző internetsebességet igénylő videostream formátumú klipek formájában tekinthetik meg jövő hétfőtől az érdeklődők.

Kulcsszavak: zene onlineszolg UPC-hu UPC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38