Elpusztíthatatlan Monolith mp3 lejátszó

Kiss Ádám Zoltán, 2005. december 23. 14:16
Az eStarLabs megjelentette Monolith Premium mp3 lejátszóját, melynél a masszív és elegáns design mellett a rendkívüli ellenállóság volt a cél.
Bár független tesztelők még nem jártak utána, ám az eStarlabs állítása szerint a Monolith Premium MX7000 szinte elpusztíthatatlan, rendkívüli módon képes ellenállni e külső hatásoknak. A cél érdekében a készülék egy polírozott alumínium ötvözet házban kapott helyet, így a cég szerint akár egy autóval is áthajthatunk rajta, utána csak lekell porolni, és működik. A Monolith Premium MX7000 ugyanakkor nem kívánt sportos túra-külsőt felvenni, az ellenálló-képesség mellett szintén fontos volt egy hűvösen elegáns külső megalkotása, így az alumíniumot egyszerű fekete részekkel egészítették ki, nem jelennek meg a sportboltokból ismerős harsány színek. A modell OLED kijelzőt kapott a hosszabb üzemidő érdekében, és MP3/WMA/OGG tömörítésű fájlokat képes kezelni, valamint beépített FM rádióval is rendelkezik. A Monolith Premium MX7000 többi tulajdonága kevésbé lenyűgöző, legnagyobb problémája, hogy mindössze 512 MB flash memóriát tartalmaz a jelenlegi csúcsmodell, és semmilyen bővítőhely nem található rajta, ára 150 dollár.
Kulcsszavak: audioplayer mp3

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lenny Kravitz és Marshmello is jön a VOLTra

A Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között tucatnyi világsztár szerepel: többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud. Idén először jelentős kedvezménnyel diákbérlet is vásárolható, több kemping lesz, amelyek részeként a VOLT VILLAGE fullos szolgáltatásokat ígér, az early bird jegyakcióban pedig minden megvásrolt bérlet után egy fát ültet a VOLT. Aki pedig az idei emlékeket akarja felidézni, az aftermovie-t nézve itt megteheti.

2019. november 27. 10:16

Online sportfogadás a legjobb oldalakon

Számos online fogadóiroda van a piacon, és olykor nem egyszerű eldönteni, melyik is igazán megbízható ezek közül. A Pepebet erre kínál megoldást, és segít eligazodni az online sportfogadás útvesztőjében.

2019. november 20. 15:21

Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

2019. november 13. 11:30

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás