Az Ericsson átviteli hálózatot szállít az új-zélandi rendőrségnek

forrás Prim Online, 2006. március 21. 17:25
Az Ericsson eddigi leghosszabb időtartamú technológiai szerződését írta alá az új-zélandi rendőrséggel. A 21 évre szóló szállítási és támogatási megállapodás értelmében a vállalat MINI-LINK mikrohullámú rádiórendszereket és átviteli termékeket szállít, valamint támogatást nyújt a rendőrség saját belső országos kommunikációs hálózatának kiépítéséhez.
A hálózat nagysebességű kommunikációt biztosít majd a rendőrség rádiótelephelyei és a rendőrőrszobák számára. A nagykapacitású rádióknak és a legújabb technológiát alkalmazó, intelligens forgalmi csomópontoknak köszönhetően az új hálózat hatékonyan látja majd el mind a hang-, mind az adatforgalom feladatait az önálló IP-hálózaton.

Az Ericsson befejezte az új-zélandi rendőrség jelenlegi telefonos platformjának frissítését Ericsson IP-telefonos megoldásra a vidéki területeken. Háromezer IP-telefont szereltek fel a hatékonyabb és gazdaságosabb szolgáltatás nyújtása érdekében. A rendőrség az új szerveralapú platform, az MX-ONE alkalmazásával frissíti majd a fennmaradó 6500 Ericsson-telefont IP-telefonra.
Kulcsszavak: mobilhálózat Ericsson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás