Magyarország új kereső- és linkportálja - indul a hungaroo.com

OTS - Cégvonal, 2006. április 7. 08:47
Április 6-án indult Magyarország új kereső- és linkportáljának úgynevezett sunrise fázisa. A hungaroo.com három nyelven, több mint 700 kategóriában gyűjti a magyar vagy Magyarországhoz kapcsolódó linkeket. Már a májusig tartó sunrise periódusban is bárkinek lehetősége van arra, hogy hozzáadja linkjét a jegyzékhez.
A www.hungaroo.com cím alatt található tematizált linkgyűjtemény teljes terjedelmében májusban jelenik meg az interneten. Az április 6-án kezdődő sunrise periódusban már lehet linkeket javasolni. A hungaroo három nyelven - magyarul, angolul és németül - érhető el és azoknak a dolgát kívánja megkönnyíteni, akik magyar vagy Magyarországgal összefüggő oldalakat keresnek.

A többnyelvűség először nyújt lehetőséget arra is, hogy számos magyar oldal német vagy angol verziója adekvát módon elérhető legyen. A linkek mellett a hungaroo mindig feltünteti, mely nyelveken tölthető le az adott oldal.

A hungaroo az adott témában nem csupán összegyűjti és csoportosítja a linkeket; a látogató aktívan részt vesz a hungaroo tartalmának és a megjelenítésének formálásában is. Bárki elhelyezheti a linkjét a linkjegyzékben vagy javasolhat új kategóriát, értékelésével és kommentárjával befolyásolhatja továbbá a linkek pozícióját a találatok megjelenésekor.

A hungaroo újat nyújt abban is, hogy a linkek mellett rövid leírást közöl az adott oldal kínálatáról, ezzel is lehetővé téve a keresés feltételeinek tökéletesen megfelelő oldal kiválasztását. További különlegességek, mint a blog vagy a látogatók szerkesztői tevékenysége teszik az oldalt pontosan olyanná, amilyennek a látogatók szeretnék.

Kulcsszavak: website kereső onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05