Interneten Magyarország legnagyobb használtlemez-kínálata

forrás Prim Online, 2006. szeptember 19. 17:34
A Hungaroton Records Hungaroton DVD Börze néven indította el Magyarország legnagyobb kínálatú használt, de felújított lemezeit forgalmazó boltját kizárólag interneten, a Fotexnet Áruházban.
A Hungaroton Records Kft. szakítva eddigi hagyományaival, az új DVD- és CD-lemez kereskedelmét kiegészítette használt DVD-lemezek forgalmazásával. E lemezek a cég bolthálózatában nem érhetők el, kizárólag online, a Fotexnet Áruházon belül létrehozott exkluzív bolton keresztül vásárolhatók meg.

A kínálatban megjelenő több, mint 1600 cím közel 20 kategória filmtermését öleli fel, áruk 390 Ft-tól kezdődik. A vásárló az áruház kínálatában csak kiváló minőségű termékekkel találkozik, hisz a lemezek csak abban az esetben érhetők el a weboldalon, ha kép- és hangminőségük ellenőrizve lett, és a lemez felújításra került. A filmek az eredeti, ám kizárólag sértetlen csomagolásban kerülhetnek forgalomba.

Internet-szolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30