Ingatlanos website külföldi befektetők számára

forrás Prim Online, 2006. november 15. 18:34
Budapesti ingatlanok értékesítését támogató interaktív felületet hozott létre a Mirai Interactive, az EasyBuy ingatlanforgalmazó cég eladásainak ösztönzésére. A brit tulajdonú EasyBuy új weboldala külföldi befektetők újépítésű ingatlanok iránti érdeklődését elégíti ki, úgy, hogy az ingatlanügynökséggel való kapcsolatfelvételt nagyban támogatja. Az Arcus Interactive Group tagja, a Mirai Interactive megoldását keresőmarketing kampány teszi teljessé.
Újépítésű és tervezési fázisban lévő ingatlanok eladását segíti a Mirai által most felújított interaktív kommunikációs csatorna. Elsődleges funkciója a kapcsolatfelvétel támogatása az EasyBuy ingatlanügynökséggel. Külföldi befektetőket célzó kommunikációjának központi eleme a „Contact us” funkció: a minden oldalon megjelenő „Call me” gomb a Skype ingyenes nettelefonon keresztül létesít kapcsolatot az EasyBuy budapesti irodájával, a website bármely oldalán járjon is éppen a látogató.

A www.easybuy.hu emellett bemutatja az EasyBuy aktuális ingatlanfejlesztési projektjeit, és azt is elmagyarázza, hogy az ingatlanügynökség miért ezt a beszédes nevet választotta tevékenységéhez.

Mivel az EasyBuy célja az volt, hogy interaktív kaput építsen külföldi ingatlanbefektetők számára a budapesti ingatlanok megtalálásához, a weboldal újratervezéséhez erőteljes keresőmarketing-kampányt is indított. Az Arcus Interactive Group 2006 novemberében vont be új csoporttagként keresőmarketing specialistát, így az interaktív marketing egyik leghatékonyabb ágával, a SEM megoldásaival is hozzájárul az EasyBuy üzleti sikeréhez.

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szolgáltatófüggetlen 5G-s tesztprojekt indul

A tesztek célja annak vizsgálata, hogyan lehet különböző környezetben – például sűrűn lakott belvárosban, vagy agrárterületen – gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni, majd ezt a jövőben, amikor az 5G-alapú alkalmazások elterjedése és az adatforgalom növekedése szükségessé teszi, nagy volumenben is környezettudatos módon széles körben megvalósítani. A tapasztalatok alapján a hálózaton később különféle okos szolgáltatások is elérhetővé válnak.

2022. május 24. 09:55

Az új Internet Pro díjcsomagban a vezetékes internet mobilinternettel egészül ki

A Vodafone frissen bevezetett Internet Pro csomagjával az alap vezetékes internetszolgáltatás mellé egy kiegészítő mobiladatot tartalmazó SIM kártyát és opcionálisan Wi-Fi hotspot eszközt is vásárolhatnak az előfizetők. A korlátlan mobil adatot az ügyfelek havonta egyszer tetszőleges időpontban aktiválhatják 72 órára a My Vodafone applikáción keresztül, így, ha esetleg valami megzavarja a vezetékes szolgáltatást, az internetelérés így akkor is folyamatos marad, ha például az utcában zajló építkezés, csatornázás, áramszünet vagy a rossz időjárás miatt elmegy az otthoni internet.

2022. május 5. 12:43

5G-s otthoni internetszolgáltatást indít a Yettel

A Yettel a vezetékes internetet kiváltani képes új technológia, az 5G eddigi egyik legígéretesebb üzleti modelljét és érdemi felhasználási lehetőségét hozta el a hazai lakossági piacra.

2022. május 3. 19:55

A Huawei a föld alá is elvitte az 5G-t az iparágak digitális igényei miatt

A Huawei több mint tízszeresére növelné a jelenlegi sávszélességet a hálózatok evolúciójának következő állomását jelentő 5.5G technológiával, ami másodpercenként 10 gigabit sebességű, bárhol elérhető hálózati kapcsolatot tesz majd lehetővé – mondta a vállalat elnöke a 19. Huawei Global Analyst Summit csúcstalálkozón. 

2022. április 29. 09:59

Kisvállalkozóknak segít a Telekom szolgáltatása

A kisvállalkozók többsége ritkán szakít időt a munkán kívül másra, mert úgy vélekedik, hogy személyes jelenléte nélkül megáll az üzlet – derül ki a Telekom kutatásából. A vállalat digitális megoldásokkal kívánja csökkenteni a vállalkozókra nehezedő terhelést, hogy jusson idejük más fontos dolgokra is, így például feltöltődésre, miközben az üzlet zavartalanul és hatékonyan megy tovább. 

2022. március 22. 09:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38

Digitalizálódó vállalatok vezetői az IVSZ elnökségében

2022. augusztus 31. 14:17