Ingatlanos website külföldi befektetők számára

forrás Prim Online, 2006. november 15. 18:34
Budapesti ingatlanok értékesítését támogató interaktív felületet hozott létre a Mirai Interactive, az EasyBuy ingatlanforgalmazó cég eladásainak ösztönzésére. A brit tulajdonú EasyBuy új weboldala külföldi befektetők újépítésű ingatlanok iránti érdeklődését elégíti ki, úgy, hogy az ingatlanügynökséggel való kapcsolatfelvételt nagyban támogatja. Az Arcus Interactive Group tagja, a Mirai Interactive megoldását keresőmarketing kampány teszi teljessé.
Újépítésű és tervezési fázisban lévő ingatlanok eladását segíti a Mirai által most felújított interaktív kommunikációs csatorna. Elsődleges funkciója a kapcsolatfelvétel támogatása az EasyBuy ingatlanügynökséggel. Külföldi befektetőket célzó kommunikációjának központi eleme a „Contact us” funkció: a minden oldalon megjelenő „Call me” gomb a Skype ingyenes nettelefonon keresztül létesít kapcsolatot az EasyBuy budapesti irodájával, a website bármely oldalán járjon is éppen a látogató.

A www.easybuy.hu emellett bemutatja az EasyBuy aktuális ingatlanfejlesztési projektjeit, és azt is elmagyarázza, hogy az ingatlanügynökség miért ezt a beszédes nevet választotta tevékenységéhez.

Mivel az EasyBuy célja az volt, hogy interaktív kaput építsen külföldi ingatlanbefektetők számára a budapesti ingatlanok megtalálásához, a weboldal újratervezéséhez erőteljes keresőmarketing-kampányt is indított. Az Arcus Interactive Group 2006 novemberében vont be új csoporttagként keresőmarketing specialistát, így az interaktív marketing egyik leghatékonyabb ágával, a SEM megoldásaival is hozzájárul az EasyBuy üzleti sikeréhez.

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

125 millió 25 televíziónak

Huszonöt televízió kap közel 125 millió forintos támogatást a rendszeresen jelentkező hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat második fordulóján. E heti ülésén – többek között – erről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A grémium ezen kívül a Keszthely 93,4 MHz közösségi használatára a Mária Rádió szolgáltatóját hirdette ki a pályázat nyertesének, továbbá nyilvántartásba vette egy szombathelyi és egy szentesi frekvencia pályázati felhívását. A testület elfogadta a négy társszabályozó szakmai szervezet félévi beszámolóit is.

2019. szeptember 18. 19:53

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

Gyorsabb lesz a net néhány baranyai iskolában

Közel féltucat baranyai iskolában lesz nagysebességű internetkapcsolat ősztől a Vannet technológiájával. Az állami fejlesztési program célja a digitális tananyagok elterjesztése és az oktatási célú WIFI-hálózatok elérése.

2019. július 15. 10:33

A Balatonra is megérkezett az 5G

A Vodafone Magyarország számára kiemelten fontos a balatoni régió, így a szolgáltató az utóbbi években folyamatosan fejleszti hálózatát a térségben. 

2019. június 2. 13:38

NMHH: 11 százalékkal csökkentek az internetárak tavaly

2018-ban 11 százalékkal mérséklődtek az internetszolgáltatások és ennél kisebb mértékben a mobilhang-előfizetések árai, elsősorban az internetáfa-csökkentés hatására – ezek a legfontosabb megállapításai a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb elemzésének, amely a távközlési szolgáltatások árait és piaci kínálatát vizsgálta. A dokumentumból kiderül az is: a kínált szolgáltatások köre folyamatosan változik, a konstrukciók több mint fele csak kevesebb mint egy év óta igényelhető. 

2019. május 7. 16:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26
online sportfogadás