Nokia "Öt város, egy buli" az MSN-en

forrás Prim Online, 2006. december 29. 10:50
Az MSN világszerte elérhető internetes tudósításban számol be a Nokia szilveszteri zenei eseménysorozatáról, amelyet a világ öt partifővárosában rendeznek meg. Az eseményen nemzetközi hírű fellépők, többek között a Black Eyed Peas, a Scissors Sisters, Nelly Furtado, John Legend és az Atomic Kitten műsorát az érdeklődők élőben vagy később streaminggel ingyenesen tölthetik le a Nokia http://www.nokianewyearseve.com oldaláról.
"A Nokia szilveszterrel az a célunk, hogy az emberekhez közelebb hozzuk a kedvenceiket. Várhatóan a világ legnagyobb zenei bulija lesz az 1,3 milliós közönség előtt zajló, világszerte megrendezett szilveszteri mulatság" - mondta Jo Harlow, a Nokia marketing részlegének alelnöke. "A Nokia szilveszter az MSN segítségével az egész világon még több emberhez jut el. A zenerajongók világszerte élvezhetik kedvenc előadóik fellépését; élőben, a sztárokkal együtt visszaszámolva 2006 utolsó pillanataiban, vagy bármikor máskor, amikor kedvük támad a zenehallgatásra."

A Nokia szilveszter keletről nyugatra viszi el nézőit: a hongkongi Harbour City Ocean Terminalban kezdődik, ezt követi a mumbai Andheri stadion, a berlini Brandenburgi kapu, a Rio de Janeiró-i Ipanema Beach, majd az éjszaka New Yorkban fejeződik be. Mindegyik helyszínen helyi művészek és nemzetközi hírű zenészek sora lép fel.

A december 31-i élő koncertek mellett az interneten exkluzív információkat is megtudhatnak a fellépőkről, letölthetnek többek között interjúkat a Black Eyed Peaszel, a Scissors Sistersszel és számos más nemzetközileg ismert zenésszel. A Windows Live Messengeren mától, a Nokia szilveszterrel kapcsolatos egyéb tartalmak, például fellépőlisták és friss hírek is elérhetők. Az eseménysorozatot vendégül látó öt városban a Windows Live Messenger minden egyes alkalmazásában speciális Windows Live Messenger fül jelenik majd meg, amelyre rákattintva a rajongók egyenesen a Nokia szilveszter oldalra juthatnak.

A globális eseménysorozat zenészeinek részvételéről a Live Aid és a Live8 producere, Harvey Goldsmith gondoskodott. A Nokia szilveszter hongkongi, mumbai, berlini és Rio de Janerió-i és hongkongi koncertjei élőben, a http://www.nokianewyearseve.com címen tekinthetők meg az MSN-en.

A legfrissebb információk és az egyes helyszíneken fellépő művészek listája a http://www.nokianewyearseve.com oldalon található.
Kulcsszavak: mobilszolg zene Nokia

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Direct One-nal magaddal viheted a tévéd, bárhová is mész!

Az elmúlt években tévénézési szokásaink jelentős átalakuláson mentek keresztül, hiszen beléptek a piacra a streamingszolgáltatók, így már nem csatorna, hanem műsor szerint válogathatunk a tartalmak között. Sőt, már azt is mi választjuk meg, hogy honnan tévézünk: a nyaralónk teraszáról, a hotel medencéje mellől vagy éppen a vonaton, Európát átszelve. A Direct One közelmúltban készült kutatása szerint egyre többen választják a tévénézés rugalmas, helyhez és időhöz nem kötött formáját. A növekvő igényre reagálva a szolgáltató tavaszi kampányában közel 100 elérhető csatornája mellé HBO Max szolgáltatást is kínál előfizetői számára, ráadásul meglepően nagy kedvezménnyel.

2022. május 24. 13:50

Okostelefonból POS-terminál

Kiugróan sikeres évet zárt az OTP Bank fintech leányvállalata, az OTP Mobil, amely széles körben kínál készpénzmentes fizetési és a mindennapi ügyintézést megkönnyítő szolgáltatásokat. A Simple megoldások „legfiatalabb tagja”, a SimpleBusiness alkalmazás a 2020-as elindítása óta négy, két QR-kód alapú és két fizetési linken alapuló lehetőséget kínál a vállalkozásoknak elektronikus fizetésre. Ez a csomag bővül most egy ötödik elemmel, a bankfüggetlen és sokoldalú érintéses fizetési funkcióval.

2022. május 20. 12:47

A HONOR Magic4 Pro elnyerte a DxOMark Gold Camera minősítését

A HONOR Magic4 sorozat ismét felkerült a DxOMark toplistájára: ezúttal a HONOR legújabb csúcskategóriás okostelefonja, a HONOR Magic4 Pro érdemelte ki a DxOMark Gold Camera minősítését.

2022. május 19. 20:22

Teljesen automatizált mobilparkolásra állt át a Westend

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként a Westend tette lehetővé a teljesen automatizált, okos mobilitási megoldásokkal bővített parkolás lehetőségét. Mostantól nincs szükség sem papíralapú parkolójegyre, sem aprópénzre, csupán indulás előtt egy egyszeri, gyors applikációs regisztrációt kell teljesíteni. 

2022. május 16. 13:52

A világ első valódi optikai zoom objektívjével érkezik a Sony Xperia 1 IV

A Sony bejelentette az új Xperia 1 IV okostelefont, amelyet kifejezetten azok számára fejlesztettek ki, akik a legmodernebb okostelefon-technológiára vágynak, beleértve a csúcsminőségű képalkotást, a magasabb szintű játékképességet és az erős hangfunkciókat, mindezt egy kompakt és modern kialakításban ötvözve.

2022. május 12. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20