Tovább gyűjti a használt mobilokat a Pannon

forrás Prim Online, 2007. április 4. 13:07
Újra elindítja a Pannon a „Közel a környezethez” programjának részeként indított csereakcióját és április 30-ig továbbra is 5000 forint kedvezménnyel ösztönzi a használt mobilok leadását. A kedvezményt új kártyás vagy számlás előfizetés és készülék együttes vásárlásakor lehet érvényesíteni bármilyen feleslegessé vált mobil leadásával.
A használt mobilokat a Pannon boltjaiban már 2004 óta gyűjtik, a leadott elektronikus hulladék mennyisége három év alatt csaknem megháromszázszorozódott, a 2006 novemberében indított kampánynak köszönhetően a tavalyi év végén már közel harmincezer kg volt. Az összegyűjtött készülékeket szakszerűen újrahasznosítják, így a nehézfémek nem szennyezik a környezetet, ráadásul a mobilok alapanyagának 95%-a újrahasznosítható.
A használt telefonokat országszerte hat Pannon Shopban és több mint kétszáz partnerüzletben lehet leadni. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mobil IMEI-száma beazonosítható legyen és a készülék leadója a mobil tulajdonjogáról nyilatkozzon.
A Pannon társadalmi szerepvállalásának része a környezet tudatos védelme, melynek fontosságát az ügyfelek is felismerték és visszaigazolták: ez év februárjában a Pannon százezernél is több mobilt adott át az elektronikus hulladékot szakszerűen újrahasznosító szervezeteknek.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára

2023. június 1-től a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatát használják, így az előfizetők jelentősen nagyobb, csaknem országos lefedettséget élvezhetnek – mindehhez a DIGI 2023. december 31-ig garantálja a korábbi előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifát. Az érintett ügyfeleknek nem kell kicserélniük SIM-kártyájukat az új hálózatra való átálláshoz, azonban az adatroaming bekapcsolására, illetve egyes készülékeken a manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

2023. június 8. 17:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39