Sun díjak a hazai partnervállalatoknak

forrás Prim Online, 2007. június 9. 17:10

A Sun Microsystems Kft. az elmúlt évek hagyományait folytatva, ismét díjazta a hazai partnervállalatait, mely díjátadásra a vállalat ezen a héten megrendezett partnertalálkozóján került sor. A cég azon partnereit díjazta, amelyek, az elmúlt év során, ismereteikkel, tapasztalatukkal, és munkájukkal leginkább hozzájárultak a vállalat hazai sikeres eredményeihez. A négy kategóriában kiosztott díjakat az S&T Magyarország Kft., a Synergon Informatika Nyrt., a Sysman Informatikai Rt. és az Answare Kft. vehette át.

A 2006-os évben nyújtott teljesítménye alapján az „Év Storage Partnere” az S&T Magyarország Kft. lett. Az S&T Magyarország Kft., mint a StorageTek hagyományos hazai partnervállalata a StorageTek akvizíció után is folytatta sikeres munkáját a nagyteljesítményű szalagos könyvtárak értékesítésében, és az ehhez kapcsolódó üzembehelyezési és emelt színtű támogatási szolgáltatások nyújtásában. A Sun szalagos mentőegységek területén megszerzett vezető szerepének és a hazai partnervállalat sikeres munkájának köszönhetően számos olyan új ügyfelet sikerült bevezetni a Sun világába, ahol ezelőtt nem használtak Sun technológiákat.

A tavalyi év eredményei alapján, az „Év Szoftver Partnere” a Synergon Informatika Nyrt. lett. Az Identity Management termékcsaládba tartozó megoldások a Sun szoftverportfóliójának egyik legfontosabb részét képezik. Nem véletlen, hogy a Sun ezen megoldását független elemzők is a jogosultságkezelési  piac vezetőjeként tartják számon. A Synergon Informatikai Nyrt., felismerve a Sun Identity Management megoldásában rejlő üzleti lehetőségeket, több szakemberét is kiképezve épített a Sun ezen termékére az értékesítési stratégiája megvalósítása során. A pénzintézeti szektoron belül immár két ügyfélnél is elkezdődött a jogosultságkezelési projekt megvalósítása, és számos újabb projekt van előkészítési, valamint értékesítési fázisban.

A 2006-os eredményei alapján az „Év Szolgáltatás Partnere” díjat a Sysman Informatikai Rt. vehette át az idei évben. A Sysman Informatikai Rt. magasan kvalifikált szakember gárdájával többször is bizonyította hozzáértését a Sun rendszerek üzemeltetésével, integrálásával kapcsolatban, akár a Sun alvállakozójaként, akár fővállalkozásban. A vállalat, a Sun új támogatási partnereként, ezt a szakértelmet hasznosíthatja a jövőben az emelt szintű támogatási szolgáltatások nyújtása során is.

A Sun az idén kiosztotta az „Év Systems Partnere” díjat is, melynek tulajdonosa az Answare Kft. lett. Az Answare Kft. a nagyteljesítményű kiszolgálók értékesítésében nyújtott teljesítményéért és szakértelméért kapta idén a Sun díját. Számos SPARC-alapú rendszert implementáltak államigazgatási  és banki területen. Az Answare Kft. az elmúlt két évben elnyerte az „Év Szolgálatás partnere díjat”. Az idei díj is azt bizonyítja, hogy a cég komoly szakmai munkájának köszönhetően, a szakmai szolgáltatásuk színvonala tovább emelkedett.

„A Sun Microsystems Kft. két éve meghirdetett partnerstratégiájának alapkövét, amely a partnereivel folytatott közös munkára és a tapasztalatok megosztására épül, továbbra is meghatározónak tartja. Az elmúlt években olyan cégekkel bővült a partnerek köre, akik az üzleti konzultáció terén tudnak hozzáadott értéket adni az ügyfeleknek. Ez a tudás a Sun szoftver és szolgáltatási megoldások bevezetésénél nagy értéket és erőt képvisel.” – nyilatkozta Kristóf Judit, a Sun Microsystems Kft. marketing igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05