Mobil fényképnyomtatási szolgáltatás Nokia Nseries készülékekről

Kovács Attila, 2007. június 30. 10:13

A Nokia Magyarország tájékoztatása szerint a mobilcég bevezeti integrált mobil nyomtatási szolgáltatását. A Nokia megoldásával az Nseries mobilkészülékek  felhasználói egyszerűen és közvetlenül a készülékükről, a cellás vagy a vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózaton keresztül rendelhetünk jó minőségű papírképeket. A képeket állítólag kívánságra házhoz is szállítják, vagy akár egy másik, megadott címre kézbesítik.

A Nokia Nseries "multimédiás számítógépnek" is becézett mobilkészülékek felhasználóinak a fényképezéshez, a képek megszerkesztéséhez és a papírképek megrendeléséhez egy ugyanazon ilyen készülékre van szükségük. A kedvenc fotók matricákra vagy ajándéktárgyakra, például bögrére, kirakós játékra vagy pólókra is rányomtattathatók, és ilyen módon a kiválasztott személynek, barátnak elküldethetők. A mobil nyomtatási szolgáltatás a mobilkészülékek Galéria alkalmazásából érhető el. Ehhez ki kell  választani a kinyomtatandó képet, meg kell adni a kívánt címet és a többi kért adatot, majd a készüléken meg kell nyomni a „Rendelés” gombot. A rendeléseket kezelő CeWe alkalmazás a képeket a megadott címre elküldi. A szolgáltatásért hitelkártyával valamint országtól függően egyéb helyi számlarendezési módon lehet fizetni. A szolgáltatás népszerűsítése érdekében az első tíz képet minden új felhasználó ingyenesen rendelheti meg.

A Nokia Nseries multimédiás mobilok tulajdonosai a készüléken található Letöltés program használatával, vagy a http://www.nokia.hu/fotorendeles weboldalról ingyenesen letölthetik a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges Nokia XpressPrint alkalmazást. A Nokia mobil nyomtatási szolgáltatás már működik, és Európa legtöbb részén, így például Magyarországon, Csehországban, Fuinnországban, Németországban stb. elérhető.

Kulcsszavak: Nokia mobiltelefon

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39