Microsoft Dynamics: minden napra egy új ügyfél

forrás Prim Online, 2007. július 3. 14:15

A Microsoft Magyarország Dynamics-üzletága kiemelkedően teljesített idén, különösen igaz ez a most lezáruló pénzügyi év utolsó időszakára: júniusban minden munkanapra jutott egy új ügyfél.

Az éves növekedés így a tavalyi eredményekhez képest 35%-os, amely számottevően felülmúlja az előre tervezettet. „A 22 új júniusi ügyfél közül 4 cég a tízmilliárd Ft feletti árbevételt elérő nagyvállalatok, 12 cég a középvállalati körből került ki, 6 cég pedig a kisebb, 500 millió Ft alatti árbevételt elérő cégekhez tartozik. Az adatokból jól látszik, hogy nemcsak a stratégiai fontosságú középvállalati szegmensben, de egyre inkább a nagyvállalatok körében is alternatíva lett a Microsoft Dynamics, illetve a kisvállalatok felé való nyitás is sikeres termékeink bizonyos verzióival – emelte ki Ambrus Zsolt, a Microsoft Dynamics üzletág igazgatója.

A pénzügyi év során több mint 100 kis-, közép- és nagyvállalat vásárolt Microsoft Dynamics megoldást, akik közül egyre többen veszik igénybe a Dynamics termékekkel integrált Microsoft vállalati portál, üzleti intelligencia és kommunikációs megoldásait is. Microsoft-megoldást választott többek között a Fibernet Kommunikációs Zrt., a Műszertechnika, a HRP, a Kaba-Elzett, a Ghibli, az ICO Író- és Irodaszereket Gyártó és Forgalmazó Zrt., a Vimpex Drink, a Herlitz, Provident Pénzügyi Zrt., az Intertechnika Kft., a  PENTA Általános Építőipari Kft., a Vitaplus, a GÉV-Huniber, a Clearwater, a Ciklo csoport, a Per-kor, a Granuflex, a Nimbusz, a Stamag-Ireks, a Vatera, valamint hat gépjármű-forgalmazó cég, több nyomda, három mezőgazdasági termelő és értékesítő szövetkezet, egy önkormányzat, és még számos kis-, közép- és nagyvállalat.

A pénzügyi évben emellett tovább bővült a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszereihez készült iparági megoldások száma, amely tovább szélesíti a vertikális vállalatirányítási rendszerek piacát.

Ebben az évben a Microsoft Magyarország partnerei a következő területekre fejlesztettek vagy honosítottak iparági megoldást, melyek száma így mára megközelíti a húszat:

  • nyomdaipar (Datorg Team Kft.)
  • gépjármű-kereskedelem (Multisoft Számítástechnika Kft., VT-Soft Kft., Xapt Hungary Kft.)
  • élelmiszer-ipari gyártás (LLP Budapest Kft.)
  • építőipar (rEVOLUTION Software Kft.)
  • önkormányzatok (Fisyco Hungary Kft.)
  • agrárlogisztika (Monet 2000 Kft.)
  • logisztika, szállítmányozás (Humansoft Elektronika Kft. , LLP Budapest Kft., Projekt-Informatika Kft.)


A 2007-es pénzügyi év árbevétel és ügyfélszám tekintetében legsikeresebb Microsoft-partnerei az XAPT, a MultiSoft, a rEVOLUTION SOFTWARE, a VT SOFT, a Fisyco, az Update Consulting, a Karádi Rendszerház, a Project-Informatika és az LLP Budapest lettek.

Kulcsszavak: Microsoft-hu +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!

Az elmúlt évben elinflálódott a cégvagyonok értéke is. A hazai kkv-k vagyonuk értékének több mint 40 %-át veszítették el. Sokat tanultunk belőle! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!” című hibrid konferenciájának előadói sok megoldást mutatnak a cégvagyon bevédésére, biztonságba helyezésére és befektetésére.

2024. február 22. 19:10

Stabilan tartja második helyét a legtöbb tévét értékesítők listáján a Hisense

Több mint 25,9 millió eladott készülékkel, 2023-ban is a második helyet foglalta el a Hisense a legtöbb tévét értékesítő gyártók globális listáján. A vállalat a magyar piacon is jelentős bővüléssel zárta a tavalyi évet: több mint 38 ezer tévékészüléket adott el, így 29 százalékkal növelte a tévéeladásokat az előző évhez képest. A globális eladásnövekedésnek köszönhetően a Hisense az egyetlen márka a top 5-ös listán, amely az elmúlt hat évben folyamatosan növelte eladásait az észak-amerikai és európai piacokon.

2024. február 22. 17:43

A magyar fejlesztésű Chameleon Smart Home segít a hotelek okosításában is

A Smart Hotel Solution Zrt., a rendszerfüggetlen okosotthon-szakértő Chameleon Smart Home stratégiai partnere bemutatta a kifejezetten szállodák számára fejlesztett, okosotthonnal kombinált komplex szállodaüzemeltető rendszert. A Hotelify okoshotel-applikáció, amely az App Store és a Google Play felületein is elérhető, lefedi a szállodai tartózkodás teljes folyamatát a foglalástól a távozásig. A Hotelify segíti a vendégeket, hogy mobiltelefonjukon keresztül elérjék a szállodák szolgáltatását, az üzemeltetőket pedig abban támogatja, hogy komoly digitalizációt és hatékonyságnövelést hajthassanak végre a költséghatékonyabb és professzionálisabb hotelüzemeltetés érdekében.

2024. február 22. 16:04

AI innovációs kézikönyvet állított össze vállalati döntéshozók számára a Bobcats Coding

A Bobcats Coding AI innovációs útmutatót készített vállalati döntéshozóknak, amely áttekintést nyújt a mesterséges intelligencia gyors felíveléséről a befektetési piacon, egyúttal kézzelfogható tanácsokkal is szolgál az AI iránt érdeklődő vállalkozások stratégiai tervezéséhez és kockázatértékeléséhez.

2024. február 22. 11:30

Újabb izgalmas találmányok nevezhetnek a Magyar Ipari Célgép Nagydíjra

A hazánkban megvalósuló külföldi ipari beruházások alapján számíthatunk arra, hogy a célgépgyártók iránti igény a közeljövőben nőni fog, és a már eddig is jelentős nemzetgazdasági szerepén nagyot fog lendíteni ez a szektor. Ebben segít a Magyar Ipari Célgép Nagydíj, amelyet idén immár negyedik alkalommal hirdetnek meg.

2024. február 22. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07