Kinevezték Hernádi Józsefet a Sun ügyvezetőjének

forrás Prim Online, 2007. július 23. 11:37


A Sun Microsystems Kft. a mai napon bejelentette, hogy 2007. július 15-től Hernádi József, megbízott ügyvezető igazgató, korábbi általános ügyvezető-igazgatóhelyettes, a Sun regionális - Közép-Európa - megoldásszállító üzletágának vezetője tölti be a Sun Microsystems Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A 35 éves szakember feladata a Sun Microsystems hazai leányvállalatának operatív irányítása.

Hernádi ügyfélcentrikus gondolkodásmódjának és tapasztalatának, valamint az ügyfelekkel közös, üzleti-alapú gondolkodási képességének köszönhetően vált a magyarországi, később a régió vezetőségének meghatározó tagjává.

Hernádi József 1996-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karán. A diploma megszerzését követően saját tulajdonú cégét vezette, majd 1998-tól az Unisoftware Kft.-nél projektvezető lett. 2000-től a cég jogutódjánál, a T-Systems Unisoftware Kft.-nél a rendszerintegrációs ágazat vezetője. 2002-től üzletfejlesztési igazgatóként folytatta pályafutását, ahol korábbi feladatai mellett a szakmai stratégia és a cégarculat, valamint a szolgáltatás portfolió kialakításáért és fejlesztéséért is felelt, és közreműködött a T-Systems magyarországi integrációjának előkészítésében is.

A vállalat kinevezett ügyvezető igazgatója egyben garanciája annak, hogy a Sun Microsystems a jövőben is követi a már bizonyítottan sikeres magyarországi piaci stratégiáját, amelynek jegyében az elmúlt három évben a vállalat innovatív szolgáltatási modellekkel (pl. Solaris és Java mesterkurzusok), komplex szoftver projektekkel (Sun Identity Management bevezetések) erősítette piaci pozícióját az informatikai infrastruktúrát szállítók között. A Sun továbbra is innovatív, ugyanakkor költséghatékony nagyvállalati informatikai megoldások tervezésével, telepítésével és üzemeltetésével kíván hozzájárulni hazai és regionális ügyfelei üzleti sikerességéhez.

Kulcsszavak: Sun-hu +céginfo CIO

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ismét a legfenntarthatóbban működő vállalatok között a Schneider Electric

Idén is felkerült a Schneider Electric a Corporate Knights által összeállított, a legfenntarthatóbban működő vállalkozásokat bemutató százas toplistára. A társaság immár 13. alkalommal szerepel a rangsorban, amelynek összeállításához közel 7000 nagyvállalat eredményeit és teljesítményét vizsgálták meg.

2024. február 21. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40