Két új szervezeti egység a Vodafone Magyarországnál

Kovács Attila, 2007. szeptember 24. 12:30

A Vodafone Magyarország ma arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a cég jelentős szervezeti átalakításba kezdett a változó piaci igények kiszolgálása és a folyamatos növekedés biztosítása érdekében. Felfrissítik a vállalati struktúrát, illetve új pozíciókat állítanak fel.

„A piac fokozott igényei – különös tekintettel meglévő ügyfeleink teljesebb körű kiszolgálására és az új ügyfelek megszerzéséért folytatott munkánkra – szükségessé teszik vállalatunk átalakítását. Ezzel az erőteljes átszervezéssel kívánjuk a Vodafone Magyarországot a további növekedésre felkészíteni” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. A Vodafone Magyarország két új szervezeti egységet hoz létre, annak érdekében, hogy rugalmasabban reagáljon a piaci kihívásokra és ügyfelei igényeit még sokoldalúbban elégítse ki.
 
A lakossági üzletág az egyéni előfizetők igényeire kíván összpontosítani. A szervezeti egységbe tartozik a lakossági marketing, a lakossági értékesítés és a lakossági ügyfélszolgálati tevékenység is. A szervezeti egységet Podhorányi László, a jelenlegi ügyfélszolgálati igazgató fogja vezetni.
 
A vállalati üzletág a vállalkozások, vállalatok és az államigazgatási intézmények igényeit kívánja kiszolgálni. A szervezeti egységbe tartozik a vállalati marketing, a vállalati értékesítési, valamint a vállalati ügyfélszolgálat is. Az üzletág vezetését a megfelelő jelölt kiválasztásáig – megbízott vezetőként – Ürögi Zsolt látja el.  

A lakossági és vállalati üzletágak munkáját segítő új szervezeti egységek:
 
A stratégia, márka és kommunikációs csoport a cég stratégiájáért és tervezési folyamataiért lesz felelős. Feladatkörébe tartozik a reklám, a teljes körű kommunikáció, valamint a társadalmi felelősségvállalás és a Vodafone Magyarország Alapítvány tevékenységének irányítása. A szervezeti egységet Peter Boucher vezeti, aki eddig a marketingigazgatói posztot töltötte be.  

A távközléspolitika és operációs csoport felel a cég távközléspolitikai tevékenységéért, valamint a munkakörnyezettel, logisztikával és a jogi feladatokkal kapcsolatos funkciókért. A szervezetet Marchhart Pál vezeti majd, aki eddig a szabályozási terület vezetője volt.

A pénzügyi terület eddigi vezetője, Lovászné Schwartz  Beáta 7 év után távozik a Vodafone Magyarországtól. A szervezetet megbízott igazgatóként Muriel Anton, a Vodafone csehországi pénzügyi igazgatója fogja vezetni a megfelelő jelölt kiválasztásáig.
 
A humán erőforrás terület vezetője Gothárdi Ibolya, aki néhány hete csatlakozott a Vodafone Magyarország csapatához, míg a technológiai terület vezetője továbbra is Döbrőssy Gábor marad.

„Meggyőződésem, hogy egy olyan erős és tehetséges vezetői csapatot állítottunk össze, amely képes üzleti stratégiánk megvalósítására. A szervezeti változások, amelyeket most elindítunk, segítenek abban, hogy a Vodafone Magyarország a magyar távközlési piac meghatározó telekommunikációs szolgáltatójává váljon” – mondta Beck György.

A cég tájékoztatása szerint a Vodafone szervezetét érintő változások folyamatosan lépnek hatályba.

Kulcsszavak: Vodafone-hu +céginfo CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Work Trend Index: Virtuális asszisztens fogja tehermentesíteni az embereket a munkahelyeken

Alapjaiban alakítja át a munkahelyeket a mesterséges intelligencia a Microsoft idei Work Trend Index kutatása szerint. Az AI nem veszi el az emberek munkáját, hanem felszabadítja őket a magasabb hozzáadott értékű tevékenységekre. Az elmúlt évek technológiai fejlődése gördülékenyebbé tette a kommunikációt, közben azonban az erre fordított idő és a munkatársakkal megosztott információ mennyisége is vészesen megnőtt. A problémára az újgenerációs mesterséges intelligencia, az irodai szoftverekbe hamarosan beépülő Copilot kínál megoldást, amit a felmérés szerint a munkavállalók többsége bizakodva vár.

2023. június 7. 12:55

Bárki az energiaátmenet aktív résztvevője lehet

Az energiaátmenet aktív résztvevője válhat bárkiből a Schneider Electric, a Nemzetközi Kereskedelmi Központ és az Atelier 21 nevű francia civil szervezet új, képzési kezdeményezésének köszönhetően. A „Legyél az energiaátmenet résztvevője” címet viselő ingyenes tanfolyam már elérhető angol nyelven, a későbbiekben pedig további nyelveken is hozzáférhető lesz. A tanfolyamra június 12-ig lehet jelentkezni.

2023. június 7. 11:23

A NEXT 3D konferencia az additív gyártás hazai ipari alkalmazásaira fókuszál

Ha érdeklik a 3D nyomtatás sikeres, hazai ipari alkalmazási példái, jelölje be naptárában a szeptember 12-i dátumot és vegyen részt a NEXT 3D konferencián! Az egyedülálló iparági találkozó az additív gyártás trendjeire, a területet megmozgató kérdésekre és a szakma legjobb gyakorlataira fókuszál.

2023. június 7. 09:56

A Leadec megvásárolja a FISS Automatika Kft.-t

A Leadec, a világ vezető globális szolgáltatási szakértője 2023.05.31. napjával felvásárolta a FISS Automatika Kft.-t. A Leadec az akvizícióval tovább bővíti magyarországi jelenlétét, valamint erősíti kompetenciáit az elektrotechnika és az automatizálás területén.

2023. június 6. 17:43

Jelentős mérföldkő a hazai autóiparban

Idén ünnepli 30. születésnapját a Continental Veszprémben. Az elmúlt évtizedek fejlesztéseinek köszönhetően mára a technológiai vállalat telephelye globális piacokra dolgozik. Presztízs ügyfelek számára fejleszt, tesztel és gyárt különböző szenzorokat gépjármű-menetbiztonsági rendszerekhez, akkumulátorokhoz és az utazási kényelem növeléséhez.

2023. június 6. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39