Feltörték az iPhone 1.1.1-et is

Kiss Ádám Zoltán, 2007. október 9. 21:38

Az Apple a frissítés kiadása előtt figyelmeztette a felhasználókat, hogy a feltört szoftver a javítások telepítése után valószínűleg nem működik majd, most a frissített változatot is feltörték.

Részben a sors iróniája, részben előre megjósolható fordulat, hogy előbb utóbb a legfrissebb változatot is feltörik. A most inkább előbb, mint utóbb kijátszott 1.1.1-es verzió meglehetősen hamar elbukott a hackerek próbálkozásai során. A frissítés elsősorban hasznos biztonsági javításokat tartalmazott, így minden felhasználónak érdekében állt letöltése, illetve a hálózatfüggetlenített készülékek legújabb szoftverrel történő ellátása a magasabb fokú védelem mellett. A hackerek a meglevő igények kielégítése mellett természetesen az elsőség dicsőségére is pályáztak. A Touch Dev Team volt az első, mely bejelentette, hogy az iPhone 1.1.1-es telefonokat is hálózat-függetlenné tudják tenni, így a legújabb készülékek is használhatók lesznek az USA-ban az AT&T előfizetése nélkül, más, kedvezőbb tarifákat kínáló szolgáltatók hálózatán. A Touch Dev Team már szemléltette a működőképes módszert, de törőszoftverét még nem tette elérhetővé a világhálón, mivel szeretnének még finomítani működésén a későbbi hibák kiküszöbölése érdekében.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01