Carnation: Európai Minőség a Multimédiában

forrás Prim Online, 2008. március 4. 18:38

A Carnation immáron második alkalommal ért el helyezést a European Seal of Excellence in Multimedia díjon – a zsűri arany fokozattal díjazta a cég teljesítményét. A díjat a hannoveri CeBIT kezdőnapján, 2008. március 4-én adták át Tóth Krisztiánnak, a Carnation vezérigazgatójának.

A European Seal of Excellence in Multimedia díj legmagasabb, Platina fokozatát - 2005-ben elsőként és máig egyetlen magyar digitális ügynökségként - a Carnation szerezte meg. Idén sikerült a duplázás: a Carnation teljesítményét most a kitüntetés Arany fokozatával díjazta a zsűri. A 12 aranyfokozatú díjazott közül a Carnation az egyetlen magyar vállalat, rajta kívül még indiai, svájci, német, cseh, norvég, belga és osztrák cégek szerezték meg az elsőséget.

A díjat 2008-ban is Hannoverben, a világ legnagyobb nemzetközi informatikai és telekommunikációs vásárán, a CeBIT keretében osztották ki.

A Európai Minőség a Multimédiában díjat 2003-ban alapította az Európai Multimédia Fórum (EMF) és az Európai Multimédia Szövetségek Egyesülete (EMMAC). A kitüntetést három kategóriában (ezüst, arany és platina) évente ítéli oda a szövetségek tagjaiból álló zsűri az ICT és digitális média szektorban tevékenykedő vállalatoknak. Azokat a saját területükön legsikeresebb vállalatokat tüntetik ki, akik folyamatosan kiváló eredményeket tudnak felmutatni iparágukban, európai minőségű termékekkel és szolgáltatási portfólióval rendelkeznek.

Kulcsszavak: díj Carnation CeBIT

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Helyi rugalmassági piacot tesztelnek Róma villamosenergia-hálózatán

A Róma áramellátását biztosító hálózat csúcsigénye a következő tíz évben várhatóan 2200 MW-ról 3300 MW-ra fog nőni. Ezzel a kihívással nincs egyedül az olasz főváros: a növekvő energiaigények és a megváltozó fogyasztói szokások miatt világszerte és Magyarországon is egyre szükségesebb a villamos hálózatok kapacitásának bővítése.

2024. február 28. 10:13

Vállalati adatokon tanított generatív AI: a jövő útja a cégeknek

A nyilvános adatokon tanított AI modellek esetében mára egyértelművé vált, hogy nemcsak segíteni képesek a vállalatokat, hanem használatuk számos kockázatot is jelenthet azokra nézve. Ennek elkerülése érdekében, valamint a produktivitás javítása, a költségek optimalizálása és a komplex információk megértése céljából egyre többen saját adataikat használva tanítják a generatív mesterséges intelligenciát – derül ki a Deloitte TMT Predictions 2024 kutatásából. 

2024. február 27. 18:59

Hogyan járul hozzá a digitalizáció az energiaköltségek csökkentéséhez?

A digitalizáció már elkerülhetetlen, legyen szó akár irodáról, akár oktatási intézményről. Az átállást erősen sürgeti az egyre inkább elterjedő környezettudatos trend, de nyomós érv mellette az energiaárak kiugróan magas megemelkedése is. Hogy milyen eszközökben érdemes gondolkodnunk és azok milyen megtérülést hozhatnak már néhány éven belül, abba Herczog Gábor, a Legamaster magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Urbán Tamás vizuáltechnika üzletágvezető nyújtott betekintést.

2024. február 27. 11:26

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30