Biztasd a magyar sportolókat az interneten!

forrás Prim Online, 2008. augusztus 5. 20:41

A Carnation július 21-én indította el a ZOOM.hu megrendelésére készített Szurkolói Videófal website-ját, melyen hat magyarországi város járókelői üzenhetnek a Pekingben versenyző magyar sportolóknak.

A ZOOM.hu forgatóstábja Magyarországon a fővárosban és öt vidéki nagyvárosban - Szegeden, Szombathelyen, Győrben, Miskolcon és Pécsen - készít videófelvételeket olyan járókelőkről, akik szívesen elküldik személyes üzenetüket. A megmozdulás során a riporter arra kéri az interjúalanyokat, hogy fejezzék ki bátorításukat kedvenc sportolójuknak – mindössze tizenöt másodpercben.

A website-ra egy egyedi videómegjelenítő készült, amely a látogatók szöveges üzeneteit a beküldött videókból mozaikként rakja ki. A különleges audiovizuális üzenet pedig továbbküldhető a honlapról más e-mail címekre is.

A www.videouzi.hu különlegessége, hogy nemcsak a stáb által forgatott anyagok kerülhetnek fel rá, hanem saját felvételek is: azok üzenete is, akik a forgatási helyszínekre nem tudnak kilátogatni. Egy 15 másodperces kamerafelvétellel a világ bármely pontján élők küldhetnek lelkesítő üzenetet a megmérettetésre készülő sportolóinknak. Mindazok nyereményjátékban vesznek részt, akik szerepeltek a videókban vagy a honlapon keresztül továbbküldtek egy-egy klipet ismerősüknek.

A nyári fesztiválokra tekintettel a forgatócsoport kilátogat az EFOTT és Sziget fesztiválra is. Előbbin hatalmas ováció fogadta a sportolók bátorításának ötletét, mely során közel 3000 ember üzent együttes erővel a sportolóknak. A videó itt tekinthető meg.

Kulcsszavak: olimpia Carnation

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR most már Európa 5 legsikeresebb okostelefon márkáinak egyike!

2023 utolsó negyedévében az európai okostelefon-értékesítés mérsékelten ugyan, de 3%-kal csökkent éves szinten, a HONOR azonban bámulatos, 116%-os növekedéssel zárta az évet. 

2024. február 25. 15:39

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Az európai és a magyar vásárlók közül is egyre többen választanak high-end okostelefont

Egy friss piacelemzés szerint európai szinten jelentősen nőtt a felső kategóriás okostelefonok eladott darabszáma, tízből négy készülék a tavaly évvégi szezonban már ezek közül került ki. A fejlett fotós-videós, gaming képességeket, nagy tárhelyet, extra hosszú üzemidőt kínáló prémium modellek részaránya a Rejoy.hu-nál is érezhetően nőtt, 2023 utolsó negyedévben minden harmadik vásárló high-end készüléket választott a felújított kínálatból.

2024. február 25. 12:04

Van élet 1 millió dollár alatt – újraformálódik a startup piac

Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a hazai startup piac a befektetéseket és a csapatok számát illetően is. A start it @K&H vezető nagyvállalati inkubátor szerint azonban az óvatosabb hozzáállás átrendeződést, az úgynevezett unikornisok mellett a kisebb csapatok felértékelődését hozhatja magával, az egyre inkább MI vezérelte megoldások mellett. Az inkubátorprogram a következő féléves fejlesztési időszakban ezért a digitális innovációkra fókuszál, és IT kihívást is hirdet azoknak, akiknek még nincs konkrét ötletük, de belekóstolnának a vállalkozásindítás és a startupok világába.

2024. február 25. 10:26

3000 gólyapár fészkelhet idén az E.ON oszlopain

A gólyák augusztusban vonultak dél felé, a korai tavasz pedig már március elején hazahozhatja őket. A vonulásukat követő őszi és téli hónapokban tud az E.ON a madarak zavartatása nélkül beavatkozni a hátrahagyott fészkek környékén, ezért erre az időszakra esik a legtöbb madárbarát hálózati átalakítás. Azt, hogy pontosan hol kell a madarak érdekében beavatkozni, azt az E.ON, a nemzeti parkok, és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) szakemberei közösen határozzák meg.

2024. február 24. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07