Biztasd a magyar sportolókat az interneten!

forrás Prim Online, 2008. augusztus 5. 20:41

A Carnation július 21-én indította el a ZOOM.hu megrendelésére készített Szurkolói Videófal website-ját, melyen hat magyarországi város járókelői üzenhetnek a Pekingben versenyző magyar sportolóknak.

A ZOOM.hu forgatóstábja Magyarországon a fővárosban és öt vidéki nagyvárosban - Szegeden, Szombathelyen, Győrben, Miskolcon és Pécsen - készít videófelvételeket olyan járókelőkről, akik szívesen elküldik személyes üzenetüket. A megmozdulás során a riporter arra kéri az interjúalanyokat, hogy fejezzék ki bátorításukat kedvenc sportolójuknak – mindössze tizenöt másodpercben.

A website-ra egy egyedi videómegjelenítő készült, amely a látogatók szöveges üzeneteit a beküldött videókból mozaikként rakja ki. A különleges audiovizuális üzenet pedig továbbküldhető a honlapról más e-mail címekre is.

A www.videouzi.hu különlegessége, hogy nemcsak a stáb által forgatott anyagok kerülhetnek fel rá, hanem saját felvételek is: azok üzenete is, akik a forgatási helyszínekre nem tudnak kilátogatni. Egy 15 másodperces kamerafelvétellel a világ bármely pontján élők küldhetnek lelkesítő üzenetet a megmérettetésre készülő sportolóinknak. Mindazok nyereményjátékban vesznek részt, akik szerepeltek a videókban vagy a honlapon keresztül továbbküldtek egy-egy klipet ismerősüknek.

A nyári fesztiválokra tekintettel a forgatócsoport kilátogat az EFOTT és Sziget fesztiválra is. Előbbin hatalmas ováció fogadta a sportolók bátorításának ötletét, mely során közel 3000 ember üzent együttes erővel a sportolóknak. A videó itt tekinthető meg.

Kulcsszavak: olimpia Carnation

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Technológia-imádó vállalkozó anyuka Az Év Marketingese

A veszprémi Sóskuthyné Mészáros Mira lett Az Év Marketingese. A fiatal vállalkozónő példátlan gyorsasággal alkalmazza a legújabb technológiai újdonságokat a marketingjében, mellyel kiemelkedett a piaci versenyből. A 16. Marketing Szuperkonferencia keretében megrendezett verseny, idén először élő online közvetítésen is követhető volt a Facebookon.

2023. szeptember 23. 13:55

Búvárkodásra is alkalmas prémium okosórával bővült a Huawei magyarországi kínálata

Búvárkodásra is alkalmas okosórát hozott a Huawei hazánkba. A luxusórák formavilágát idéző WATCH Ultimate 100 méteres mélységig vízálló, precíz navigációs rendszerrel szerelték fel, és kifejezetten strapabíró anyagokból készült. Az óra átfogó egészségkövető funkciókkal, többek között EKG-méréssel és stresszfigyeléssel is rendelkezik. A HUAWEI WATCH Ultimate egyaránt kompatibilis Android és iOS okostelefonokkal.

2023. szeptember 23. 12:10

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Emeld magasabb szintre az edzésterved a HONOR Watch 4 segítségével

A HONOR bejelentette a HONOR Watch 4-et, a viselhető HONOR készülékek legújabb tagját. Stílusos formatervezés, precíz funkciók, egy nagy, akár 60Hz-es képfrissítésre is képes, 1,75-os színes AMOLED kijelző jellemzik amellett, hogy Bluetooth hívásokra is alkalmas. Mindehhez egy akár 14 napot is bíró akkumulátor társul, amivel tökéletes társ a fittség nyomon követésére bárhol, bármikor.

2023. szeptember 22. 19:33

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59