Új MobilWeb csomagok a Vodafone-tól

forrás Prim Online, 2010. március 9. 12:55

Új fix havidíjas MobilWeb csomagokkal készül a Vodafone mind előfizetéses, mind pedig feltöltőkártyás ügyfeleinek.

Új ajánlatok képezik a Vodafone MobilWeb kínálatát, amelyek az egyszerűség és a rugalmasság jegyében kerültek kialakításra. A MobilWeb Hobbi és Profi opciók előfizetéses és feltöltőkártyás ügyfelek részére is elérhetőek. Az előfizetéses ügyfelek részére korlátlan adatforgalmat tartalmaz az opció, amit a Vodafone egyedüliként kínál a piacon.

A MobilWeb Hobbi és Profi opciókkal fix havidíj ellenében vehető igénybe a mobiltelefonon keresztüli internetezés, akár a mobiltelefon képernyőjén, akár a számítógépen keresztül. A fix havidíjjal kivédhető a túlszámlázás, kontrollálhatóvá válnak a költségek. A MobilWeb Hobbi opció 1000 forintos havidíj 50MB, míg a Profi opció 2000 forintos havidíjért 250MB maximális sebességgel elérhető adatmennyiséget tartalmaz. A havidíjban foglalt adatmennyiség feletti forgalom díjmentes.

A MobilWeb Hobbi opció elsősorban azoknak ajánlott, akik alkalmi internetezőknek számítanak. Ehhez a csomaghoz a Nokia 5230-as készülék kedvező áron választható, teljes érintőképernyővel és a beépített GPS-szel.

A MobilWeb Profi opcióval pedig azokra gondolt a Vodafone, akik telefonjukon rendszeresen látogatják például az Index, a Facebook vagy a Storyonline oldalait. Számukra a Sony Ericcson Aino nyújthat kiváló megoldást csúsztatható dizájnnal és beépített wifivel.

A MobilWeb opciók mellé az Opera Mini böngésző használata ajánlott, ami a telefon képernyőjéhez optimalizálja a weboldalakat, ezzel is csökkentve az adatforgalmat. Ennek letöltési linkjét díjmentesen megkapják mindazon ügyfelek, akik elküldik az OPERA szót a 1744-es számra.

A Vodafone MobilWeb opciók megrendelése SMS-ben (HOBBI vagy PROFI szó a 1270-re) vagy a 1270-es Ügyfélszolgálati számon, valamint a Vodafone ügyfélszolgálati tevékenységet is ellátó üzleteiben lehetséges. A MobilWeb opciókról további részletek a www.vodafone.hu/mobilweb weboldalon érhetők el.

 

Kulcsszavak: Vodafone-hu mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás