Új MobilWeb csomagok a Vodafone-tól

forrás Prim Online, 2010. március 9. 12:55

Új fix havidíjas MobilWeb csomagokkal készül a Vodafone mind előfizetéses, mind pedig feltöltőkártyás ügyfeleinek.

Új ajánlatok képezik a Vodafone MobilWeb kínálatát, amelyek az egyszerűség és a rugalmasság jegyében kerültek kialakításra. A MobilWeb Hobbi és Profi opciók előfizetéses és feltöltőkártyás ügyfelek részére is elérhetőek. Az előfizetéses ügyfelek részére korlátlan adatforgalmat tartalmaz az opció, amit a Vodafone egyedüliként kínál a piacon.

A MobilWeb Hobbi és Profi opciókkal fix havidíj ellenében vehető igénybe a mobiltelefonon keresztüli internetezés, akár a mobiltelefon képernyőjén, akár a számítógépen keresztül. A fix havidíjjal kivédhető a túlszámlázás, kontrollálhatóvá válnak a költségek. A MobilWeb Hobbi opció 1000 forintos havidíj 50MB, míg a Profi opció 2000 forintos havidíjért 250MB maximális sebességgel elérhető adatmennyiséget tartalmaz. A havidíjban foglalt adatmennyiség feletti forgalom díjmentes.

A MobilWeb Hobbi opció elsősorban azoknak ajánlott, akik alkalmi internetezőknek számítanak. Ehhez a csomaghoz a Nokia 5230-as készülék kedvező áron választható, teljes érintőképernyővel és a beépített GPS-szel.

A MobilWeb Profi opcióval pedig azokra gondolt a Vodafone, akik telefonjukon rendszeresen látogatják például az Index, a Facebook vagy a Storyonline oldalait. Számukra a Sony Ericcson Aino nyújthat kiváló megoldást csúsztatható dizájnnal és beépített wifivel.

A MobilWeb opciók mellé az Opera Mini böngésző használata ajánlott, ami a telefon képernyőjéhez optimalizálja a weboldalakat, ezzel is csökkentve az adatforgalmat. Ennek letöltési linkjét díjmentesen megkapják mindazon ügyfelek, akik elküldik az OPERA szót a 1744-es számra.

A Vodafone MobilWeb opciók megrendelése SMS-ben (HOBBI vagy PROFI szó a 1270-re) vagy a 1270-es Ügyfélszolgálati számon, valamint a Vodafone ügyfélszolgálati tevékenységet is ellátó üzleteiben lehetséges. A MobilWeb opciókról további részletek a www.vodafone.hu/mobilweb weboldalon érhetők el.

 

Kulcsszavak: Vodafone-hu mobilszolg

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilhálózata modernizációjával készül a Telekom a drasztikusan növekvő adatforgalomra

Lekapcsolta 3G hálózatát a Magyar Telekom, amely már sehol nem érhető el. Az ügyfelek nem maradnak szolgáltatás nélkül ezt követően sem: a közel országos lefedettségű, a korábbi technológiáknál jobb ügyfélélményt nyújtó 4G hálózat továbbra is rendelkezésre áll mind a hang-, mind az adatforgalom céljára. A legfeljebb 3G-képes készülékkel rendelkező ügyfelek hangforgalmát a meglévő 2G hálózat veszi át. 

2022. július 2. 15:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24