Minimalista külső HDD: Samsung Story

Kiss Ádám Zoltán, 2010. március 20. 19:12

Egyszerű, minimalista designba épített külső merevlemez 1, másfél és 2 TB tárolókapacitással. A továbbfejlesztett adatvédelemmel biztonságosan őrzi a rá bízott, értékes adatokat, telepítése gyors, használata egyszerű és környezetbarát.

A Samsung Story 3,5”-os külső merevlemeze pont azoknak jó, akik már nem férnek el a gépükben a tengernyi adattól és a lakás is kicsi már a sok DVD lemeznek. A Story-t csak csatlakoztatjuk az USB porthoz és már használhatjuk is. Természetesen aki türelmetlen, annak az eSata csatlakozós változatot találták ki. A kimásolt adatok biztos fontosak is, hiszen ezért másoltuk ki őket. A Story Station vigyáz is rájuk, a Samsung Auto Backup és a Samsung SafetyKey funkciókkal. Azokat a fájlokat, amelyeket nem szeretnénk, ha mások is megnyithatnának, másoljuk a SecretZone által titkosított virtuális meghajtóra. A Samsung külső merevelemez a biztonságon felül energiatakarékos is. Öt perc tétlen várakozást követően automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol.
 
 A Samsung érezhetően nem szeretne feltűnősködni a Story-val, a készülék minimális design elemeket tartalmaz, ennek ellenére a szürke festés és a skarlát színű kábelkimenetek vonzzák a tekintetet, a szálcsiszolt alumínium ház a ventilátorral együtt megóvják a merevlemezt a felmelegedéstől, egyenletes, kellemes hőmérsékletet biztosítanak számára. A klasszikus egyszerűséggel megalkotott forgatógomb a nagymamánk korabeli asztali rádiók ki-be kapcsolóját idézi, megjelenésében és funkciójában egyaránt. Az alatta levő kis LED jelzi, hogy a Story éppen bekapcsolt állapotban van-e. A Samsung Story Station USB 2.0-ás kivitelben 1 és másfél terás, eSata csatlakozóval ellátott modellek pedig 1 és 2 TB tárolóhellyel kaphatók.

Kulcsszavak: Samsung winchester

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fejlett kijelzős képességekkel erősíti meghatározó szerepét az LG a tévés piacon

Az LG Electronics (LG) az új OLED, QNED Mini LED, valamint NanoCell készülékeivel az eddigi legimpozánsabb prémium kategóriás tévépalettáját mutatja be. A sorozat 48C1 modellje elnyerte a CES legjobb innovációinak járó Best of Innovation díjat, de az online megrendezett eseményen számos további LG televízió is elismerésben részesült. Az LG prémium tévéi idén kívül-belül megújultak: az új OLED képernyő mellett bekerült a kínálatba a Quantum NanoCell színtechnológiát mini LED háttérvilágítással ötvöző, így pontosabb színvisszaadásra és nagyobb kontrasztarányra képes, továbbfejlesztett LCD panelstruktúra — azaz a QNED Mini LED —, továbbá a frissített, mesterséges intelligenciával felvértezett processzor, de megújult a webOS felhasználói felület és a dizájn is.

2021. január 17. 16:55

Több mint 25 millió tévét adott el 2020-ban a Hisense

Zászlóshajó termékét, a lézertévét helyezi előtérbe 2021-ben a kínai Hisense. A vállalat az első online megrendezett CES keretében bejelentette, hogy idén a TriChroma lézertévék széles választékát tervezi piacra dobni. A Hisense tavaly több mint 25 millió eladott készüléket tudhatott magáénak világszerte, amely után ígéretes piaci részesedést prognosztizál 2021-re is és a magyar piacon is számos újdonságot készül bemutatni idén.

2021. január 17. 14:29

Itt a Samsung eddigi legerősebb vezeték nélküli fülhallgatója

A Samsung bemutatja újgenerációs fülhallgatóját, a Galaxy Buds Prót. Az új okoseszköz kiemelkedő hangzást, hívásminőséget, intelligens aktív zajszűrést és sokoldalú csatlakoztathatóságot biztosít, mindezt modern és letisztult formában. A Galaxy Buds Pro a vállalat eddigi legfejlettebb vezeték nélküli fülhallgatója, amellyel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a munkából és a szórakozásból is. 

2021. január 15. 18:11

A Sony új hangszórói újraértelmezik az otthoni zenehallgatást

A Sony bejelentette két legújabb vezeték nélküli hangszórójának érkezését. Az SRS-RA5000 és az SRS-RA3000 készülékek biztosítják a prémium minőségű, harmonikus hangzást otthonainkban. A Sony egyedülálló és speciális hangtechnológiájának köszönhetően a hangszórók képesek akár egész szobát betöltő hangot is létrehozni. A kiegészítők bármely otthonnak tökéletes elemei, hiszen segítségükkel kiváló minőségben élvezhetjük a zenét.

2021. január 15. 13:44

A Razer okosmaszk- és gamerszék-koncepcióterveket mutat be a ces 2021-en

A Razer új technológiai koncepciók fejlesztésén dolgozik a társadalmi távolságtartás alatti biztonságosabb kapcsolattartáshoz, valamint egy immerzív funkciókkal és módosítható kialakítással rendelkező, következő generációs játékállomáshoz.

2021. január 14. 16:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás