Átalakítja szervezetét a Magyar Telekom, távozik Winkler

MTI Sajtóadatbank, 2010. április 22. 08:59

Átalakítja szervezetét a Magyar Telekom Nyrt., s ennek jegyében egyebek mellett közös megegyezéssel távozik a cégtől április végén Winkler János vezérigazgató-helyettes, a lakossági szolgáltatások üzletág jelenlegi vezetője.

A társaság szerdai közleménye szerint a lakossági szolgáltatások üzletágat a szervezeti változások hatálybalépéséig, 2010. július 1-jéig Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója irányítja. A közlemény szerint a szervezetet azért alakítják át, hogy a társaság a gyorsan változó piaci és gazdasági környezetre még hatékonyabban tudjon reagálni.

 A változások erősítik a marketing, az értékesítés és a technológiai területek közötti együttműködést, és lehetővé teszik, hogy a társaság hagyományos vezetékes és mobil szolgáltatóból egy innovatív, a kikapcsolódás élményét nyújtó kommunikációs és információs szolgáltatóvá váljon. Ennek érdekében a cég létrehozza a lakossági piacot érintő termékfejlesztés, kommunikáció, piackutatás és márkastratégia irányítására a marketing vezérigazgató-helyettesi pozíciót, amit Király István, a vállalati szolgáltatások üzletágának marketing igazgatója tölt majd be. Létrehozzák az értékesítési vezérigazgató-helyettesi, illetve a jogi és társasági ügyekért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíció: ez utóbbit Máthé Balázs tölti be, aki jelenleg a cég jogi igazgatója. Az új vezérigazgató-helyettesek tagjai lesznek a Magyar Telekom ügyvezető bizottságának is. További változás, hogy Pataki Róbert stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes irányítási területe kibővül a társaság nagykereskedelmi tevékenységének felügyeletével. Az emberi erőforrás- és a műszaki terület, valamint a vállalati szolgáltatások üzletág irányítását a változások nem érintik.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39