Red Bull Mobile készülékek és díjcsomagok a Telenornál

forrás Prim Online, 2010. július 1. 13:03

A Telenor és az energiaital kategóriát megteremtő Red Bull júliusban közösen vezeti be Magyarországon a Red Bull Mobile-t. Az induló ajánlat 3 készüléktípust - például az RBM2 különleges fejlesztésű Android készüléket - továbbá olyan tarifacsomagokat tartalmaz, amelyekkel az ügyfelek exkluzív hozzáférést kapnak a Red Bull Világában szereplő kulturális és sport témájú tartalmakhoz. A Red Bull Mobile július 6-tól országszerte 100 kiemelt Telenor üzletben lesz megvásárolható, illetve a Telenor további 120 üzletében is megrendelhető.

Az energiaitalos cég innovatív és egyedi marketing-tevékenységeiről híres, és a Telenorral kialakított partnerkapcsolat révén most a magyar távközlési piacnak igyekszik szárnyakat adni.

Az ügyfelek kedvező havidíjas tarifacsomagokból és könnyen használható érintőképernyős készülékek közül, beleértve a Red Bull által tervezett RBM2 mobiltelefont, választhatnak, amellyel könnyen elérhetik a Red Bull Világában megjelenő összes sport és kulturális témájú prémium tartalmat. Az interaktív funkciók és az adatcsomag révén az izgalmas hírek, képek és videótartalmak megosztása egyetlen kattintással lehetséges.

A www.redbullmobile.hu információja szerint az új díjcsomagokat kizárólag Red Bull Mobile készülékkel együtt lehet vásárolni, 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával és 1 éves tarifamegtartással. Az előfizetői szerződés megkötésekor simplyAll tarifacsomag esetén az első hónapra eső, simplyAll+ tarifacsomag esetén pedig az első két hónapra eső havi előfizetési díjat a készülékvásárláskor, a helyszínen kell megfizetni, természetesen a készülékkel együtt. A Red Bull Mobile csomagokra előfizető ügyfelek nem vehetik igénybe a Telenor különféle díjcsomag-kedvezményeit (pl. TOP3, Díjcsökkentő, Szomszéhívó), illetve szolgáltatásait (pl. Telenor Mobil E-Mail, djuice).
A készülékkínálat három tagú, a készülékek közös jellemzője az érintőképernyő. A Red Bull Mobile konstrukció keretében az androidos RBM2 és a Samsung Galaxy Spica mellett a Nokia 5230-at választhatják az ügyfelek. Az RBM2 SimplyAll csomaggal 34990 forintba kerül, SimplyAll+ csomaggal azonban 1 forintért elvihető. A Galaxy Spica ára díjcsomagtól függően 34990 vagy 19990 forint, a Nokia 5230-ért pedig 19990 forintot, drágább díjcsomaggal 1 forintot kér a cég. Az értékesítés július 6-án indul, a Red Bull mobilok és tarifacsomagok kezdetben a Telenor 100 kiemelt üzletében lesznek megvásárolhatók, illetve további 120 boltban megrendelhetők.

A Telenor várakozása szerint e stratégiai együttműködéssel tovább növelheti ügyfélbázisát.

További információ a www.redbullmobile.hu oldalon található.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új ajánlatokkal jelentezik a Telekom

Vajon hogyan tudnánk még elégedettebbé tenni az ügyfeleinket és még magasabb minőségű szolgáltatást, vagy terméket biztosítani nekik? – teszi fel a legtöbb cégvezető a kérdést, legyen szó akár most induló, akár több éve jól működő vállalkozásról. Miközben a fejlesztés és a fejlődés vállalkozásonként mást és mást jelent, a digitális megoldások szerepe mindenhol és minden ponton ugyanúgy felértékelődött, kulcsfontosságúvá vált: a Telekom most arra vállalkozik, hogy egy online követhető „átalakító show” segítségével megmutassa, hogyan járul hozzá a digitalizáció a vállalkozások fejlődéséhez, amit a Telekom új üzleti ajánlatokkal és megoldásokkal is támogat.

2022. július 5. 17:01

Stratégiai partnerség a képalkotó technológiákban

Bemutatta a Xiaomi a Leicával közösen tervezett új, Xiaomi 12S sorozatot, amely a két társaság stratégiai partnerségének első mérföldköve. A Xiaomi 12S ötvözi a Leica optikával, képfeldolgozással, képminőséggel kapcsolatos mélyreható ismereteit a Xiaomi okostelefonos fényképezés terén szerzett gazdag tapasztalataival. Az új széria típusai Leica Summicron lencsékkel rendelkeznek, és támogatják a Leica képalkotó profiljait, amelyek egyszerre segítik a felhasználókat abban, hogy minél inkább kifejezzék kreativitásukat, miközben a legmodernebb algoritmusok segítenek megőrizni a Leica évszázados képesztétikáját.

2022. július 4. 20:03

Mobilhálózata modernizációjával készül a Telekom a drasztikusan növekvő adatforgalomra

Lekapcsolta 3G hálózatát a Magyar Telekom, amely már sehol nem érhető el. Az ügyfelek nem maradnak szolgáltatás nélkül ezt követően sem: a közel országos lefedettségű, a korábbi technológiáknál jobb ügyfélélményt nyújtó 4G hálózat továbbra is rendelkezésre áll mind a hang-, mind az adatforgalom céljára. A legfeljebb 3G-képes készülékkel rendelkező ügyfelek hangforgalmát a meglévő 2G hálózat veszi át. 

2022. július 2. 15:40

Yettel: Tudatos utazási tippek

Elfogyott a mobilnetünk, lemerült a készülék vagy éppen a vízállósági teszten bukott el a mobilunk? Az okostelefonok korában már nem kérdés, hogy a mobilunk egyszerre az utazási irodánk, a beszállókártyánk, a fényképezőgépünk, a térképünk és a tudakozónk. 

2022. július 1. 09:55

A neves divatfotós örökítette meg a HONOR Magic4 Pro szépségét

A HONOR globális technológiai márka Nima Benatival, a tehetséges olasz, évek óta haute couture divatfotózással foglalkozó művésszel dolgozott együtt, hogy egy új oldaláról mutassák meg az egész világnak a HONOR Magic4 Pro készüléket. A HONOR a 2022-es Mobile World Congress-en mutatta be vadonatúj prémium termékcsaládját, élén a zászlóshajó HONOR Magic4 Pro-val.

2022. június 30. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24