Red Bull Mobile készülékek és díjcsomagok a Telenornál

forrás Prim Online, 2010. július 1. 13:03

A Telenor és az energiaital kategóriát megteremtő Red Bull júliusban közösen vezeti be Magyarországon a Red Bull Mobile-t. Az induló ajánlat 3 készüléktípust - például az RBM2 különleges fejlesztésű Android készüléket - továbbá olyan tarifacsomagokat tartalmaz, amelyekkel az ügyfelek exkluzív hozzáférést kapnak a Red Bull Világában szereplő kulturális és sport témájú tartalmakhoz. A Red Bull Mobile július 6-tól országszerte 100 kiemelt Telenor üzletben lesz megvásárolható, illetve a Telenor további 120 üzletében is megrendelhető.

Az energiaitalos cég innovatív és egyedi marketing-tevékenységeiről híres, és a Telenorral kialakított partnerkapcsolat révén most a magyar távközlési piacnak igyekszik szárnyakat adni.

Az ügyfelek kedvező havidíjas tarifacsomagokból és könnyen használható érintőképernyős készülékek közül, beleértve a Red Bull által tervezett RBM2 mobiltelefont, választhatnak, amellyel könnyen elérhetik a Red Bull Világában megjelenő összes sport és kulturális témájú prémium tartalmat. Az interaktív funkciók és az adatcsomag révén az izgalmas hírek, képek és videótartalmak megosztása egyetlen kattintással lehetséges.

A www.redbullmobile.hu információja szerint az új díjcsomagokat kizárólag Red Bull Mobile készülékkel együtt lehet vásárolni, 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával és 1 éves tarifamegtartással. Az előfizetői szerződés megkötésekor simplyAll tarifacsomag esetén az első hónapra eső, simplyAll+ tarifacsomag esetén pedig az első két hónapra eső havi előfizetési díjat a készülékvásárláskor, a helyszínen kell megfizetni, természetesen a készülékkel együtt. A Red Bull Mobile csomagokra előfizető ügyfelek nem vehetik igénybe a Telenor különféle díjcsomag-kedvezményeit (pl. TOP3, Díjcsökkentő, Szomszéhívó), illetve szolgáltatásait (pl. Telenor Mobil E-Mail, djuice).
A készülékkínálat három tagú, a készülékek közös jellemzője az érintőképernyő. A Red Bull Mobile konstrukció keretében az androidos RBM2 és a Samsung Galaxy Spica mellett a Nokia 5230-at választhatják az ügyfelek. Az RBM2 SimplyAll csomaggal 34990 forintba kerül, SimplyAll+ csomaggal azonban 1 forintért elvihető. A Galaxy Spica ára díjcsomagtól függően 34990 vagy 19990 forint, a Nokia 5230-ért pedig 19990 forintot, drágább díjcsomaggal 1 forintot kér a cég. Az értékesítés július 6-án indul, a Red Bull mobilok és tarifacsomagok kezdetben a Telenor 100 kiemelt üzletében lesznek megvásárolhatók, illetve további 120 boltban megrendelhetők.

A Telenor várakozása szerint e stratégiai együttműködéssel tovább növelheti ügyfélbázisát.

További információ a www.redbullmobile.hu oldalon található.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új chatbotjával szabadítja fel a mesterséges intelligencia képességeit a Viber

A Viber AI Chat & Create chatbotja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel és képeket tervezzenek közvetlenül az alkalmazáson keresztül, a DALL-E és a Davinci mesterséges intelligencia technológiák támogatásával.

2023. február 2. 20:16

Az új Galaxy S23 sorozat átírja a prémium felhasználói élmény fogalmát

A Samsung bemutatja a Galaxy S23, Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra készülékeit, amelyek új korszakot nyitnak a Samsung Galaxy által nyújtott prémium élmények terén. Az új Galaxy eszközök kamerái a korábbinál is nagyobb szabadságot biztosítanak a felhasználóknak a bennük rejlő kreativitás felfedezésében és megélésében. 

2023. február 2. 11:20

Fotózási és videózási tippek a HONOR-tól a téli szezonhoz

A hideg téli hónapokban is számtalan lehetőség nyílik kiváló minőségű fényképek és videók készítésére. Az okostelefonok fejlődésének köszönhetően már nem csak a profi fényképezőgépekkel lehet lélegzetelállító felvételeket készíteni, hanem zsebünkben elférő készülékeinkkel is – akár otthon vagyunk, akár elutazunk sportolni valahova. 

2023. január 26. 12:39

A Rakuten Viber jelentős fejlesztésekkel lépte túl a szuper alkalmazások státuszát

A Rakuten Viber, az üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció globális vezetője két jelentős újítást jelentett be világszerte, amely az alkalmazáson belüli márka és felhasználó közötti interakció fejlődésének új szakaszát vetíti előre. Az új funkciók közé tartozik ezentúl a Business Inbox és a kereshető Commercial Account (Kereskedelmi Fiók), amely a Viber hosszú távú szuperapp-stratégiájának következő lépését jelenti.

2023. január 23. 20:24

Januártól a MediaMarkt áruházakban is megvásárolhatóak a Vodafone mobil előfizetései

A tavaly év végén indult próbaüzem sikerét követően, január 18-tól már az összes magyarországi MediaMarkt áruházban megvásárolhatóak a Vodafone előfizetései mobilkészülékekhez. Magyarországon ez az első és egyetlen ilyen komplex, vásárlóbarát megoldás, melyben egy kiskereskedelmi egység a teljes mobiltelefon-választékát szolgáltatói támogatással, előfizetéssel kínálja vásárlói felé. 

2023. január 22. 14:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46