Térképes lakáskeresés iPhone-ra és Andoidos mobilra

forrás Prim Online, 2011. január 25. 09:55

A költözz.be lakáskereső weboldal mobil verziója bárhol megmutatja, milyen eladó lakások vannak a közelben. Az iPhone és Androidos készülékeken elérhető térképes webalkalmazás a hirdetett lakások pontos helyét mutatja meg, így akár egy nekünk tetsző épület előtt állva is megnézhetjük, mi eladó ott éppen.

A néhány hónapja indult költözz.be az első olyan ingatlanhirdetési oldal, ahol kizárólag pontos címmel lehet hirdetést feladni. Térképes keresője így a meghirdetett lakások és házak pontos helyét mutatja, nem a város vagy a kerület közepét. „Szeretnénk végre élvezetessé tenni az otthonra találás folyamatát, ezért olyan weboldalt hoztunk létre, ahol nem félinformációk alapján kell tájékozódni.” - mondta el Faragó Márton, a költözz.be alapítója.

„Nálunk csak pontos címmel és legalább három fényképpel lehet hirdetést feladni, ezért azoknak, akik nálunk keresnek lakást, nem kell feleslegesen telefonálgatniuk vagy személyesen megnézniük olyan lakásokat, amelyekről már számítógépük előtt ülve tudhatták volna, hogy nem érdekli őket. A vevők így könnyebben megtalálják amit keresnek, az eladóknak pedig csak olyan vevőkkel kell foglalkozniuk, akik tényleg ott keresnek lakást, ahol ők árulnak.” - folytatta Faragó.

A mobiltelefonos webalkalmazás eléréséhez nem kell semmit letöltenünk, elég az iPhone vagy az Androidos mobil böngészőjébe beírni az m.koltozz.be címet. A telefon automatikusan meghatározza helyzetünket és megkeresi a környékünkön található eladó vagy kiadó ingatlanokat. „Szeretnénk elérni, hogy ha valakinek megtetszik egy környék, vagy kinéz egy épületet, akkor mobiltelefonját elővéve azonnal megtudhassa, milyen eladó vagy kiadó lakásokat árulnak ott.” - mondta zárásként az alapító.
 

Kulcsszavak: mobilszolg Android iPhone

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39