Netjegy: feltöltőkártyás internet alkalmanként

forrás Prim Online, 2011. július 5. 12:50

A Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón.

A feltöltőkártyás konstrukcióban elérhető mobilnet-tarifával napi, heti vagy havi hozzáférést vásárolhatnak a Vodafone ügyfelei. Mivel a Netjegy nem jár fix havidíjjal, és hűségszerződés sem kötődik hozzá, ezért a hozzá kapcsolódó költségek könnyen kiszámíthatók.

A hagyományos feltöltőkártyával, OTP bankautomatán, valamint interneten keresztül feltölthető Netjegy konstrukcióban a felhasználók igényeiknek megfelelően három különböző típusú internetjegy közül választhatnak. A legkisebbel egy, a középsővel hét, míg a legnagyobbal harminc napon át böngészhetik az internetet.

Az 5990 Ft-ba kerülő kezdőcsomag mindent tartalmaz, ami a valódi internet élményhez szükséges: a mobilnet-modemet, egy hét internet-előfizetést 2490 Ft értékben, a felhasználói tájékoztatót és egy SIM-kártyát. Sőt, a Facebook használata az előfizetők számára az év végéig teljes mértékben díjmentes. Ebből kifolyólag a világ legnépszerűbb közösségi oldala még akkor is elérhető, ha a felhasználónak épp nincs aktív internetjegye.

A Vodafone Netjegy kizárólag belföldön használható. Az egyenleg-felhasználási idő lejárta után az ügyfélnek 60 napon belül fel kell töltenie Netjegyét, különben a SIM-kártya inaktívvá válik, és a továbbiakban nem lesz használható. További információ a www.vodafone.hu/netjegy weboldalon található, míg az ingyenesen látogatható oldalakról itt lehet tájékozódni: http://www.vodafone.hu/korlatlanoldalak.
 

Kulcsszavak: UMTS internet Vodafone-hu

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szerverhardver frissítés vs. váltás a legújabb platformra – melyik éri meg jobban?

Az elmúlt időszak gazdasági kihívásai az adatközponti IT-infrastruktúrákat sem kímélik. Egy korábbi felmérés adatai szerint 2020-ban még a válaszadók 42 százaléka azt vallotta, hogy két-három évente frissíti adatközponti szervereit, míg 26 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy ezt minden évben megteszi. 

2023. június 1. 11:19

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

A Nikon kiadja az első tükör nélküli DX formátumú fix objektívet

A Nikon ma bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

2023. május 31. 18:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39