Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i postafiók-funkcióval

forrás Prim Online, 2011. július 14. 09:56

A Canon bejelentette az imageRUNNER ADVANCE színes, multifunkciós termékcsalád új tagját, az imageRUNNER ADVANCE C2025i modellt. Az új, A3-as nyomtató a C2000 sorozatra jellemző költséghatékonyságot, továbbfejlesztett hálózati biztonságot és környezetvédelmi előnyöket 25 oldal/perces másolási és nyomtatási sebességgel ötvözi.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i rendkívül kicsi helyet foglal, és ugyanazt a kiemelkedő minőséget, használhatóságot, biztonságot és zökkenőmentes integrációt biztosítja, mint a meglévő modellek. Az átgondolt tervezés eredményeként a maximális működési idő mellett csökkennek az üzemeltetési költségek is. A biztonságos nyomtatás, az adattitkosítás, a digitális felhasználói és készülék-aláírások, valamint a merevlemez kivehetősége pedig lehetővé teszik az ügyfelek számára az üzleti dokumentumok és információk hatékonyabb védelmét.

Az új MFD figyelemre méltó környezetvédelmi előnyöket nyújt: többek között legfeljebb 38 másodperces bemelegedési időt és a kis energiafogyasztású (1,5 W) alvó üzemmódot. Az imageRUNNER ADVANCE C2025i emellett 5,7 hüvelykes TFT VGA színes érintőképernyőt, 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontást, 2000 lapos papírkapacitást és A5R–SRA3 papírformátum kezelést kínál a felhasználók számára.

Az új MailBoxLite használatával a C2000 termékcsalád minden tagja kiegészíthető postafiók-funkcióval, így a felhasználók személyes postafiókjukban tárolhatják a dokumentumokat a multifunkciós eszközökön. Az új fejlesztésű MEAP alkalmazás kifejezetten olyan munkacsoportokban és részlegeknél hasznos, ahol több felhasználó használja egyszerre a készüléket. A MailBoxLite használatával a felhasználók eldönthetik, mikor kívánják összegyűjteni a dokumentumokat a készülékből, így kevesebbszer kell a nyomtatóhoz menniük, és csökkenthetik a nem összegyűjtött dokumentumokkal járó biztonsági kockázatot.

„Az imageRUNNER ADVANCE termékcsaláddal már 2010-ben nagy sikereket értünk el, és örömmel tapasztaljuk a Canon iránti vásárlói bizalom folyamatos növekedését, melyet a 2011 első negyedévi értékesítések gyors növekedése is bizonyít. A C2025i modell bevezetésével még többféle nyomtatási sebességet, nagyobb biztonságot és különféle postafiók-funkciókat kínálunk a kiváló minőségű, A3-as multifunkciós eszközöket kereső ügyfeleinknek” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai termékmarketingért felelős igazgatója.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i 2011. július 1-jétől vásárolható meg.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Banki csalások kivédésére tervezett megoldást a 48-órás programozói verseny győztes csapata

A banki azonosításra használt videók manipulációjának kiszűrése mellett a csapatok olyan fontos kihívásokra keresték a megoldást, mint a sugárkezelésre váró rákbetegek hatékonyabb beosztása vagy a városlakók ökológiai lábnyomának csökkentése. Az ötödik alkalommal megrendezett JunctionX Budapest hackathonon 70 országból több mint száz csapat vett részt, közel felük személyesen.

2023. december 4. 20:22

Kutatás: az európai válaszadók több mint fele nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatokra

Egy nyolc európai országban végzett felmérés* szerint a válaszadók 56 százaléka nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatra, annak ellenére, hogy több mint 70 százalékuk küzd legalább egy egészségügyi tünettel. A Huawei és az Ipsos friss kutatása alapján a megkérdezettek többsége nincs tisztában a kulcsfontosságú egészségügyi mutatók – vérnyomás, pulzus vagy vércukorszint – ideális tartományával sem. A kutatás szerint az okosóra-használók pedig sokkal nagyobb valószínűséggel ismerik az alapvető egészségmutatók ideális értékét, és ezeket több mint kétszer annyiszor ellenőrzik, mint azok, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel.

2023. december 4. 18:58

Jó példák és megőrzendő hagyományok: digitális kultúra a közoktatásban

40 évvel ezelőtt indult az iskolaszámítógép program, melynek keretében megkezdődött az iskolák számítógépekkel való ellátása – ekkor vált a magyar állam számára is nyilvánvalóvá, hogy a számítástechnikai tudás nélkülözhetetlen része a közoktatásban megszerzendő műveltségnek. A programról és az idén 55 éves Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) négy évtizede hatékonyan működő tehetséggondozási rendszeréről rendezett konferenciát az NJSZT Informatikatörténeti Fórum szakosztálya a nagy szakmai műhelyeket bemutató tanácskozások állandó helyszínén, az Óbudai Egyetem Neumann Karán. Az iskolaszámítógép programtól az informatikai versenymozgalmakig című konferenciára 2023. december elsején került sor.

2023. december 4. 17:33

A Samsung Keith Haring kollekcióját foglalja keretbe a The Frame okostévén

Keith Haring híres munkáinak új kollekciójával bővül a Samsung Art Store* december elején. A gyűjtemény a legendás művész 12*  legjelentősebb 20. századi alkotását tartalmazza, így a világ számos otthonába juttathatja el Haring kitörölhetetlen örökségét.

2023. december 4. 15:59

Adatközpont-üzemeltetők digitális átállását gyorsítja fel az Eaton legújabb megoldása

A mesterséges intelligencia (MI), a felhőalapú számítástechnika, a virtualizáció és az energetikai átállás térnyerése révén egyre fontosabb az adatközpont-üzemeltetők számára, hogy hatékonyan gazdálkodjanak az eszközeikkel és az erőforrásokkal. Az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat a rendelkezésre állás további növelésére, a teljesítmény optimalizálására és a fenntarthatóság fokozására tervezett új digitális megoldások portfóliójával támogatja az adatközpontok üzemeltetőit a digitális átállás felgyorsításában.

2023. december 4. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04