Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i postafiók-funkcióval

forrás Prim Online, 2011. július 14. 09:56

A Canon bejelentette az imageRUNNER ADVANCE színes, multifunkciós termékcsalád új tagját, az imageRUNNER ADVANCE C2025i modellt. Az új, A3-as nyomtató a C2000 sorozatra jellemző költséghatékonyságot, továbbfejlesztett hálózati biztonságot és környezetvédelmi előnyöket 25 oldal/perces másolási és nyomtatási sebességgel ötvözi.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i rendkívül kicsi helyet foglal, és ugyanazt a kiemelkedő minőséget, használhatóságot, biztonságot és zökkenőmentes integrációt biztosítja, mint a meglévő modellek. Az átgondolt tervezés eredményeként a maximális működési idő mellett csökkennek az üzemeltetési költségek is. A biztonságos nyomtatás, az adattitkosítás, a digitális felhasználói és készülék-aláírások, valamint a merevlemez kivehetősége pedig lehetővé teszik az ügyfelek számára az üzleti dokumentumok és információk hatékonyabb védelmét.

Az új MFD figyelemre méltó környezetvédelmi előnyöket nyújt: többek között legfeljebb 38 másodperces bemelegedési időt és a kis energiafogyasztású (1,5 W) alvó üzemmódot. Az imageRUNNER ADVANCE C2025i emellett 5,7 hüvelykes TFT VGA színes érintőképernyőt, 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontást, 2000 lapos papírkapacitást és A5R–SRA3 papírformátum kezelést kínál a felhasználók számára.

Az új MailBoxLite használatával a C2000 termékcsalád minden tagja kiegészíthető postafiók-funkcióval, így a felhasználók személyes postafiókjukban tárolhatják a dokumentumokat a multifunkciós eszközökön. Az új fejlesztésű MEAP alkalmazás kifejezetten olyan munkacsoportokban és részlegeknél hasznos, ahol több felhasználó használja egyszerre a készüléket. A MailBoxLite használatával a felhasználók eldönthetik, mikor kívánják összegyűjteni a dokumentumokat a készülékből, így kevesebbszer kell a nyomtatóhoz menniük, és csökkenthetik a nem összegyűjtött dokumentumokkal járó biztonsági kockázatot.

„Az imageRUNNER ADVANCE termékcsaláddal már 2010-ben nagy sikereket értünk el, és örömmel tapasztaljuk a Canon iránti vásárlói bizalom folyamatos növekedését, melyet a 2011 első negyedévi értékesítések gyors növekedése is bizonyít. A C2025i modell bevezetésével még többféle nyomtatási sebességet, nagyobb biztonságot és különféle postafiók-funkciókat kínálunk a kiváló minőségű, A3-as multifunkciós eszközöket kereső ügyfeleinknek” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai termékmarketingért felelős igazgatója.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i 2011. július 1-jétől vásárolható meg.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kanadában terjeszkedik a Chameleon Smart Home Zrt.

Kanadában terjeszkedik az okosotthon-rendszereket fejlesztő magyar Chameleon Smart Home Zrt., amely a napokban három torontói toronyházban kialakított mintalakásában tette elérhetővé a 2021-es Dubaji Világkiállításon bemutatott innovatív megoldásait. 

2022. augusztus 12. 19:03

Egészséges ételkészítés kellemetlen szagok és sütőolaj nélkül

Ugyan ma még kevésbé számít elterjedtnek, mégis hosszú ideje létezik alternatívája az olajban, vagy zsiradékban történő sütésnek. „Az egészséges ételkészítés nem elérhetetlen vágyálom többé. A megoldás kulcsa a forrólevegős fritőz, amelynél a közkedvelt köretekről, így például a hasábburgonyáról sem kell lemondanunk” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

2022. augusztus 12. 17:06

Ezek voltak az elmúlt egy év slágertermékei

Airfryerek, telefonok és robotporszívók – ezek a legnagyobb fejlődést mutató termékkategóriák 2021 és 2022 júniusa között a magyar tulajdonban lévő Euronics Műszaki Áruházlánc éves kimutatása alapján. A tavaly márciusi boltzár után a vásárlók lelkesen tértek vissza az üzletekbe, a vállalat árbevétele végül közel ötödével, rekordszintre nőtt. Bár drágultak a termékek, így is több elektronikai eszköz fogyott – a legtöbbet televíziókra költöttek a vásárlók, a legnépszerűbbek továbbra is a 4K UHD tévék voltak.

2022. augusztus 12. 15:32

A Deloitte ismét vezető minősítést kapott a felhőalapú IT-szolgáltatások terén

A Deloitte a Gartner Magic Quadrant for Public Cloud IT Transformation Services 2022 jelentésében vezető minősítést kapott, a legmagasabb helyezést elérve az „Ability to Execute” (megvalósítási képesség) és a „Completeness of Vision” (teljeskörű vízió) terén. 

2022. augusztus 12. 13:59

Pár nap múlva érkezik az OPPO ColorOS 13

Az OPPO globális online stream eseményen mutatja be az Android 13-ra épülő mobil operációs rendszerének legfrissebb verzióját. A 67 nyelven elérhető és globálisan több mint 500 millió havi aktív felhasználóval rendelkező ColorOS 13 vadonatúj dizájnt kapott, valamint számos intelligens és kényelmi funkciót is tartalmaz.

2022. augusztus 12. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24