Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i postafiók-funkcióval

forrás Prim Online, 2011. július 14. 09:56

A Canon bejelentette az imageRUNNER ADVANCE színes, multifunkciós termékcsalád új tagját, az imageRUNNER ADVANCE C2025i modellt. Az új, A3-as nyomtató a C2000 sorozatra jellemző költséghatékonyságot, továbbfejlesztett hálózati biztonságot és környezetvédelmi előnyöket 25 oldal/perces másolási és nyomtatási sebességgel ötvözi.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i rendkívül kicsi helyet foglal, és ugyanazt a kiemelkedő minőséget, használhatóságot, biztonságot és zökkenőmentes integrációt biztosítja, mint a meglévő modellek. Az átgondolt tervezés eredményeként a maximális működési idő mellett csökkennek az üzemeltetési költségek is. A biztonságos nyomtatás, az adattitkosítás, a digitális felhasználói és készülék-aláírások, valamint a merevlemez kivehetősége pedig lehetővé teszik az ügyfelek számára az üzleti dokumentumok és információk hatékonyabb védelmét.

Az új MFD figyelemre méltó környezetvédelmi előnyöket nyújt: többek között legfeljebb 38 másodperces bemelegedési időt és a kis energiafogyasztású (1,5 W) alvó üzemmódot. Az imageRUNNER ADVANCE C2025i emellett 5,7 hüvelykes TFT VGA színes érintőképernyőt, 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontást, 2000 lapos papírkapacitást és A5R–SRA3 papírformátum kezelést kínál a felhasználók számára.

Az új MailBoxLite használatával a C2000 termékcsalád minden tagja kiegészíthető postafiók-funkcióval, így a felhasználók személyes postafiókjukban tárolhatják a dokumentumokat a multifunkciós eszközökön. Az új fejlesztésű MEAP alkalmazás kifejezetten olyan munkacsoportokban és részlegeknél hasznos, ahol több felhasználó használja egyszerre a készüléket. A MailBoxLite használatával a felhasználók eldönthetik, mikor kívánják összegyűjteni a dokumentumokat a készülékből, így kevesebbszer kell a nyomtatóhoz menniük, és csökkenthetik a nem összegyűjtött dokumentumokkal járó biztonsági kockázatot.

„Az imageRUNNER ADVANCE termékcsaláddal már 2010-ben nagy sikereket értünk el, és örömmel tapasztaljuk a Canon iránti vásárlói bizalom folyamatos növekedését, melyet a 2011 első negyedévi értékesítések gyors növekedése is bizonyít. A C2025i modell bevezetésével még többféle nyomtatási sebességet, nagyobb biztonságot és különféle postafiók-funkciókat kínálunk a kiváló minőségű, A3-as multifunkciós eszközöket kereső ügyfeleinknek” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai termékmarketingért felelős igazgatója.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i 2011. július 1-jétől vásárolható meg.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Ezt a 10 elektromos autót övezi a legnagyobb figyelem 2024-ben

Az elektromos autók a vállalkozások körében is egyre népszerűbbek, egy friss felmérés szerint a hazai cégvezetők közel fele cserélné járműflottáját elektromosra három éven belül. Ezek az új típusú járművek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos benzines vagy dízelüzemű autókkal szemben, a közvetlen gazdasági érvektől kezdve a környezeti fenntarthatóságon át a technológiai lehetőségekig. Mindezek mellett a vállalkozások most jelentős állami támogatást is kaphatnak tisztán elektromos autók beszerzésére. Az ALD AUTOMOTIVE | LEASEPLAN most összegyűjtötte azokat a modelleket, amelyeket a legnagyobb figyelem övezi idén hazánkban.

2024. február 28. 19:01

A WiFi 7 jelentősen javítja majd a vezeték nélküli vállalati hálózatok teljesítményét

A vezeték nélküli technológiák és szabványok gyors fejlődése új lehetőségeket teremt a vállalati WiFi hálózatok teljesítményének, megbízhatóságának és lefedettségének növelésére. Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy az új szabványok gyakran anélkül váltják egymást, hogy valóban lenne idejük megvetni a lábukat a piacon.

2024. február 28. 17:33

A Lenovo mindenki számára elérhetővé teszi a mesterséges intelligenciát

2024. február 26-án a Mobile World Congress 2024-en (MWC 2024) mutatta be a Lenovo legújabb portfólióját, mely célzottan AI-eszközökből, szoftverekből és infrastrukturális megoldásokból áll, valamint bemutatott két olyan proof-of-concept* eszközt, amelyek újraértelmezik a hagyományos PC-k és okostelefonok formavilágát. A vállalat felfedte a hibrid AI térnyerésének jövőjét is, ezért egy több készüléket, szoftvert és szolgáltatást tartalmazó koncepciót vázol fel a nagyobb személyre szabhatóság, együttműködés és hatékonyság érdekében.

2024. február 28. 16:04

Április elején hirdetik ki a természetfotózás egyik legrangosabb versenyének győztesét

A Varázslatos Magyarország több mint egy évtizede az ország egyik legrangosabb és legizgalmasabb természetfotó pályázata, mely a képek által nyit ablakot nemzeti parkjaink természeti csodáira, ezzel felhívva a figyelmet a természetvédelem fontosságára. A kilenc hónapon át tartó versenyben a fotósok nemcsak havonta részesülnek díjazásban, de az évad legeredményesebb fotósa elnyeri A magyar természetfotó nagydíját és a vele járó Arany Daru szobrot is. 

2024. február 28. 14:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30