Editions – új iPad magazin

Vértes Judit, 2011. augusztus 3. 19:46

Az AOL által megjelentetett új Editions iPad alkalmazás szlogenje: „A magazin, mely olvassa Önt” ("The magazine that reads you,"). Az Editions az olvasó igényei szerint állítja össze a napi kiadványt, mely minden nap egy adott időben jelenik meg.

Sol Lipman, az AOL Mobile First kaliforniai igazgatója elmondta, az Editions különbözik hasonló elven alapuló versenytársaitól, a Filpboard és a Zite kiadványoktól, melyek mindegyike a weben található hírekből állítják össze az olvasó érdeklődési körének megfelelő magazint, egy olvasóbarát felületen, rövidített tartalmakkal. De amíg a Flipboard és a Zite folyamatosan frissíthető, az Editions naponta egyszer jelenik meg, ebben hasonlít a hagyományos újságokra, illetve a Rupert Murdoch által alapított The Daily magazinra. (http://hirek.prim.hu/cikk/80691/ )   „Azt akartuk, hogy az emberekben a teljesség, befejezettség érzése legyen – mondta Lipman – Az emberek megkapják a tartalmat, és útban a munkába vagy reggeli közben elolvashatják azt.”

Az olvasó kiválaszthatja az őt érdeklő témaköröket, hírforrásokat, a cikkek típusát. Az alkalmazás jelenleg reklámmentes, de dolgoznak egy hirdetés alapú változaton a tartalomszolgáltatókkal. Az irányítószám megadásával helyi híreket is olvashatunk az Editions magazinban. Elképzelhető, hogy ha van rá igény, később akár napi többszöri megjelenést is vállalnak: a reggeli és az esti Kiadást.
 

Kulcsszavak: média iPad

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Cél a káros digitális tartalmak csökkentése

A mai napon ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság.

2019. október 22. 18:19

Fullon pörög a Kingston új KC600 SSD-je

Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta az asztali PC és notebook-feladatokhoz tervezett, 2,5″-os KC600 SSD-t, amely teljes kapacitás-kihasználtsággal növeli a számítógépek teljesítményét. A KC600 meghajtót gyors reagálásra optimalizálták, rendkívüli indulási, betöltési és átviteli sebességgel. Komplett biztonsági csomaggal, azon belül 256 bites AES-XTS hardveralapú titkosítással, TCG Opal 2.0 és eDrive megoldásokkal védi a felhasználói adatokat. 

2019. október 22. 16:40

A Samsung európai felmérése rámutat a telefontöltés társadalmi szerepének átalakulására

A mobiltelefonok ma már sokkal többet jelentenek a felhasználók számára egyszerű kommunikációs eszköznél. A Samsung nemzetközi kutatása alapján az európai emberek erősen kötődnek a készülékükhöz és tartanak akkumulátorának lemerülésétől. Ilyen helyzetben a válaszadók 35 százaléka a pénznél is jobban örülne a felajánlott töltésnek.  

2019. október 22. 15:02

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

2019. október 22. 13:26

A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

A 18 ország 50 vállalkozását tartalmazó Deloitte Technology Fast 50 versenyen az előkelő hatodik helyet szerezte meg a debreceni székhelyű Dyntell, amely üzleti szoftver fejlesztőjeként egy év alatt 2537 százalékos növekedést ért el. 

2019. október 22. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás