Ultravékony táblagép notebooknyi mennyiségű csatlakozóval

forrás Prim Online, 2011. szeptember 2. 11:40

Bár mindössze 7,7 mm vastag, a világ legvékonyabb táblagépe, a Toshiba AT200, mégis számos különböző nélkülözhetetlen porttal és csatlakozóval van felszerelve. A Magyarországon előreláthatólag novembertől kapható "kütyü" fantasztikusan széles látószögű kijelzővel rendelkezik a tartalmak kényelmes használatához.

A 10 hüvelykes táblagép minden nélkülözhetetlen csatlakozót és portot tartalmaz az egyéb eszközökhöz való csatlakozáshoz: ilyen többek között a micro-USB, a micro-SD, a Wi-Fi™ és a Bluetooth®. A micro-HDMI® port lehetővé teszi, hogy egy televíziókészülék nagy képernyőjén jelenítse meg a HD minőségű tartalmakat. Az előlapon és hátlapon található HD kamerák ideálisak a videokonferenciákhoz és a kiterjesztett valóságra épülő alkalmazásokhoz.

 

A vékony ház még nagyteljesítményű sztereó hangszórókat is tartalmaz, amelyek az AT200 videós képességeit kiegészítve figyelemre méltó moziélményt nyújtanak.

 

A Toshiba új táblaszámítógépe gazdag webböngészési élményt nyújt az Adobe® Flash® Player támogatásával, illetve az Android Market és a Toshiba Places több mint 250 000 alkalmazásának letöltési lehetőségével.

Kulcsszavak: Toshiba táblagép Android

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világcsúcs és két arany: tarolt a Széchenyi-egyetem csapata

A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve az első helyen végzett a győri Széchenyi István Egyetem elektromos járművet fejlesztő hallgatói csapata, a SZEnergy Team Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyén önvezető és városi kisautó kategóriában, az utóbbiban ráadásul saját tavalyi világcsúcsát megdöntve. Az eredmény egyszerre mutatja a győri intézményben folyó gyakorlatorientált képzések és a tehetséggondozás magas színvonalát.

2023. május 29. 13:38

A digitális oktatáshoz tervezett interaktív kijelzőmegoldásokat az LG

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy piacra dobja a CreateBoard elnevezésű, új, digitális oktatást segítő termékcsaládot. A 86TR3DK, a 75TR3DK, a 65TR3DK és 55TR3DK modellekből álló portfóliót a tantermekbe tervezte a vállalat: a CreateBoard kijelzők 40 pontos*  multi-touch érintőképernyővel teszik teljessé az interaktív tanítás és tanulás élményét. Az eszközök ráadásul kényelmesen összekapcsolhatók különféle digitális oktatási alkalmazásokkal, miközben a távoli elérést egy könnyen kezelhető felhőalapú megoldás biztosítja.** 

2023. május 29. 11:50

Új, minden szektorra kiterjedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon

A Brillit.com megújulásával egy új, minden területet lefedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon, egyfajta interaktív vállalkozói marketplace. Az egyedülálló és ingyenes üzletfejlesztési platform, a Brillit, ezzel egy olyan digitális szolgáltatáskereső felületet hoz létre saját – már most is 4000 céget és vállalkozót tartalmazó adatbázisából –, ahol bárki, legyen az magánszemély vagy cég, könnyen rátalálhat az igényeinek megfelelő szolgáltatásra. Ezzel párhuzamosan az oldalra regisztráló szolgáltatók saját profiljuk kitöltésével erősíthetik online jelenlétüket, és ezáltal jelentősen támogathatják értékesítési törekvéseiket.

2023. május 29. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01