Jönnek az Angry Birds hangszórók

Farkas Norman, 2011. szeptember 8. 08:13

A közelmúltban lezajlott IFA kiállításon mutatkoztak be a Rovio népszerű játékából ismert szereplőket megtestesítő hangszórók.

A Gear4-nak köszönhető mókás eszközök jelenthetik a tökéletes ajándékot azok számára, akik – jobb dolguk híján – napokon keresztül képesek ellenni azzal, hogy beszerezzék az Angry Birds-ben fellelhető aranytojásokat. A leendő felhasználók válaszhatnak iPod dokkolóval ellátott sertést, illetve többféle, dühös madarat megformáló plug and play hangszórót is.

Az Egyesült Államokban kezdődik a termékek forgalmazása, de néhány hét múlva már Európában is elérhetőek lesznek a kütyük. A sima plug and play hangszórók ára 69 euró körül alakul.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

 

Kulcsszavak: Rovio hangszóró játék iPod

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Titkosítási tanácsok a Kingstontól

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 2. 19:27

A SteelSeries egy új színárnyalattal bővíti a díjnyertes Nova Pro Wireless headsetet

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 09:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14