Több, mint egymillió előrendelt iPhone 4S az első 24 órában

Farkas Norman, 2011. október 11. 11:33

Az Apple bejelentette, hogy az iPhone 4S telefon előrendeléseinek száma egyetlen nap alatt meghaladta az egymilliót. Az új modell ezzel megdöntötte az egy napon belüli előrendelések korábbi rekordját, amelyet az iPhone 4 tartott 600 ezer darabbal.

Az Apple új, kiemelkedő sebességet és kiváló grafikus teljesítményt garantáló, kétmagos A5 chipjével felszerelt készüléke számos további újdonságot kínál: megújult, korszerű optikájú kamerát, 1080p felbontású full HD videofelvételek készítését, valamint az intelligens Siri asszisztensfunkciót, amely a felhasználó kérdéseire reagálva segít a feladatok megoldásában.

„Bennünket is lenyűgözött az iPhone 4S iránti hihetelen felhasználói érdeklődés”– mondta el Philip Schiller, az Apple globális termékmarketing-ágazatának vezető alelnöke. „Már az első napon az Apple minden eddigi új termékénél több előrendelés érkezett be az iPhone 4S telefonra. Óriási örömet jelent számunkra, hogy vásárlóink ugyanúgy lelkesednek az iPhone legújabb modelljéért, mint mi magunk.”
Az iPhone 4S az Egyesült Államokban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Japánban, Kanadában és Németországban 2011. október 14-én, helyi idő szerint reggel 8 órától kerül forgalomba.
 
Az iPhone 4S telefonokon az iOS 5 mobil operációs rendszer fut. A rendszer több mint 200 új funkciót kínál, valamint tartalmazza az új iCloud szolgáltatáscsomagot is. A forradalmi szolgáltatáscsoport alkotóelemei az iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel, valamint a Mac számítógépekkel és PC-kkel együttműködve automatikusan, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül mentik a felhasználói tartalmakat az iCloud tárhelyére, és ugyancsak vezeték nélkül, automatikusan továbbítják azokat a felhasználó eszközeire.
 
Az iPhone 4S fekete és fehér színben lesz kapható, és a 16, illetve a 32 GB-os modell mellett már 64 GB-os kapacitással is választható. Az iPhone 4S készülékek értékesítése 2011. október végén kezdődik meg világszerte, további 22 országban: Ausztriában, Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Hollandiában, Írországban, Lettországban, Liechtensteinben, Litvániában, Luxemburgban, Magyarországon, Mexikóban, Norvégiában, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Svédországban, Szingapúrban, Szlovákiában és Szlovéniában.

 

Kulcsszavak: rekord iOS iPhone Apple

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HMD elindítja az 5G-s okostelefonok európai gyártását

Az új, többmárkás portfolióstratégiájuk bejelentését követően nem sokkal a HMD Global, a legnagyobb európai okostelefon-gyártó ma újabb fontos mérföldkőhöz érkezett: a vállalat megkezdte az 5G-képes okostelefonok európai gyártását – az első Európában készült okostelefont, a Nokia XR21-et pedig már üzleti ügyfelek is megvásárolhatják. A HMD lépései összhangban állnak az általános európai növekedési potenciállal, a Canalys előrejelzése szerint az európai okostelefon-piac 2024-re ugyanis 7%-kal fog növekedni.

2023. október 3. 20:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38