A Facebookon választja ki 2012 legjobb támogatandó programját az OTP

MTI Sajtóadatbank, 2011. november 30. 10:41

A facebookos közösség segítségével választja ki az OTP Bank azt a pályázati programot, amely a megvalósításhoz elnyeri a bank 3-5 millió forint közötti támogatását.

    A pénzintézet a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvánnyal együttműködésben indított pályázatán civil szervezetek, alapítványok, egyesületek indulhattak el a támogatásért.
    November közepéig mintegy 120 pályázat érkezett, közülük a NIOK által kiválasztott 30 program, az ezeket kidolgozó civil szervezetek, alapítványok és egyesületek kapnak bemutatkozási lehetőséget a bank Facebook-oldalán - közölte a bank kedden az MTI-vel.
    A közösségi oldal követői december 11-ig szavazhatnak a nekik legszimpatikusabb programokra. A legtöbb szavazatot kapó 5 szervezet közül a szakmai zsűri választja ki azt az egyet, amely elnyeri a pályázati programjához a 3-5 millió forint közötti támogatást.
    Az OTP Bank - saját közlése szerint - mintegy 25 ezer fős "rajongótáborral" rendelkezik a közösségi médiában.

Kulcsszavak: pályázat Facebook OTP

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Energiaügyi aggályok, amelyek kihatnak az üzleti versenyképességre, a munkaerőre és a dekarbonizációra

A felmérés azt mutatja, hogy a vállalkozásokat világszerte továbbra is aggasztják az energiabiztonság és az energiaárak hatásai, amelynek számos, további környezeti, társadalmi és gazdasági következménye lehet. Az ABB Electrification Energy Insights felmérése* szerint, amelyben különböző ágazatokban működő kis- és nagyvállalatok 2300 vezetője vett részt, a válaszadók 92 százaléka úgy érzi, hogy az energiaellátás folytatódó instabilitása veszélyezteti jövedelmezőségüket és versenyképességüket. 

2023. március 20. 09:58

Siemens technológiával automatizálja abroncsgyárait a Continental

Most aláírt stratégiai megállapodásuk értelmében a Siemens preferált partnerként automatizációs és hajtástechnológiát szállít a Continental gumiabroncs gyáraiba világszerte.

2023. március 19. 15:27

Bemutatkozott a Microsoft 365 Copilot

A Microsoft a mesterséges intelligencia felhasználását új szintre emelte azzal, hogy március 16-án bejelentette a Microsoft 365 Copilotot, ami az Office-alkalmazásokba építve töredékére csökkenti le a napi, klasszikus értelemben vett irodai munkát. 

2023. március 19. 13:54

Figyelemre méltó újítások a Huawei térképes szolgáltatásában

Több izgalmas újítással jelentkezett a Huawei saját térkép- és navigációs szolgáltatása, a Petal Térkép. Az alkalmazás teljes képernyős, sáv pontosságú navigációval, valós idejű forgalomfigyeléssel, változatos térképrétegekkel és okosórára szinkronizált navigációval teszi könnyebbé a tájékozódást. Emellett a vállalat bemutatta 3D-s térképmegoldásait, valamint nyílt, fejlesztői eszközkészleteket nyújtó platformját is.

2023. március 19. 12:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20