Négy új Xperia készülék a Sonytól a CES-en

forrás Prim Online, 2012. január 10. 09:31

A Sony Ericsson a 2012-es nemzetközi Consumer Electronic Show résztvevőinek mutatta be a Sony kínálatában elsőként elérhető Xperia készülékeket. A teljesen összekapcsolt szórakoztatás világát az Xperia S, az Xperia NXT sorozat első, a Sony új generációs okostelefonjainak egyik darabja vezeti be, a kizárólagosan az amerikai és a japán piacra tervezett Xperia készülékekkel együtt. Az új telefonok teljes hozzáférést biztosítanak a prémium szórakoztató tartalmakhoz, és könnyen csatlakoztathatók a Sony kínálatában található összes többi platform képernyőjéhez is.

A bejelentett új telefonok:
·    Xperia ion, a Sony első LTE képes Xperia okostelefon, amely az USA-ban kizárólagosan az AT&T kínálatában lesz elérhető
·    Xperia S, az Xperia NXT sorozat első modellje – az új generációs Sony készülékek tagja, Sony HD technológiával felszerelve a tökéletes fotóélményért (Videó itt)
·    Két új okostelefon a japán piacra:
-    Xperia acro HD, az Xperia acro utóda, amely speciálisan a japán piacra tervezett funkciókkal rendelkezik (infavörös port adatcsere, mobiltárca és mobil TV)
-    Xperia NX, az Xperia S japán változata

A Sony Ericsson számos kiegészítőt is bemutatott, amelyekkel fokozni kívánja az okostelefonokhoz kapcsolódó felhasználói élményt:
-    Xperia Smart Tags: az apró méretű NFC-technológiával készült tokenek lehetővé teszik, hogy egy NFC képes androidos okostelefonnal történő leolvasásukat követően a felhasználó által előzetesen megadott és személyre szabott telefon beállítások érvényesüljenek.
-    Smart Wireless Headset pro: Bluetooth stereo headset, amely a telefonról lecsatlakoztatvaönálló MP3 lejátszóként és rádióként is működik.
-    SmartWatch: Android mikro kijelző vezetéknélküli hívásokhoz, üzenetküldéshez és alkalmazások futtatásához.
-    SmartDock: az Xperia ionhoz kifejlesztett HDMI dokkoló, amely USB-billentyűzethez, egérhez és nagyképernyős televízióhoz való csatlakozás után az Xperia ion készüléket mini-számítógéppé változtatja.

 


Elérhetőség:
Az Xperia S globálisan 2012 első negyedévétől lesz elérhető a fogyasztók számára (Videó itt). Az Xperia ion kizárólag az USA-ban, az AT&T kínálatában kapható majd 2012 második negyedévétől. Az Xperia NX és az Xperia acro HD készülékeket a japán fogyasztók tavasztól vásárolhatják meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38