Norvégiában folytatja pályafutását Huszlicska József

forrás Prim Online, 2012. február 25. 14:42

A Telenor Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese, Huszlicska József a Telenor Csoportnál, Norvégiában tölt be vezető pozíciót márciustól. A feladatait itthon Sepsi Zsolt veszi át megbízott műszaki vezérigazgató-helyettesként.

2012. március 19-től Huszlicska József, a Telenor Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese partnerkapcsolat-fejlesztési elnökhelyettesként folytatja pályafutását a Telenor Csoport műszaki szervezetében. A szakember, aki 1997 óta dolgozik a Telenornál, új pozíciójában a műszaki területen tevékenykedő partnerek kiválasztásáért, és a velük való hosszú távú, stratégiai együttműködés kialakításáért felel majd.

 
Huszlicska József 2003 és 2008 között a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, majd ugyanebben a pozícióban folytatta karrierjét a Telenor ukrán leányvállalatánál, a Kyivstar GSM-nél. Magyarországra visszatérve, már műszaki vezérigazgató-helyettesi kinevezése előtt is a Telenor közel 3,7 millió ügyfelet kiszolgáló hálózatának megújításáért felelt.
 
„Abban, hogy rekordidő alatt végeztünk teljes 3G hálózatunk cseréjével, és elérhetővé tettük a Hipernetet országszerte, hatalmas szerepe volt Huszlicska József munkájának. Mostani kinevezése, méltó elismerése a Telenor iránti 15 éve tartó elkötelezettségének. Az eddigieket megköszönve, új pozíciójához sok sikert kívánunk. József pályafutása jó példa arra, hogy a Telenor Csoportnál valódi nemzetközi karrierre számíthatnak az arra érdemes vezetők és anyavállalatunk számít a magyar kollégák szakértelmére” - mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.
 
A Telenor Magyarországnál a megbízott műszaki vezérigazgató-helyettesi posztot Sepsi Zsolt tölti be.
Kulcsszavak: CIO Telenor-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38