Orosz elnökválasztás - Szexuális töltetű Putyin-reklámok a neten

MTI Sajtóadatbank, 2012. március 2. 09:12

Kétértelmű, szexuális töltetű internetes reklámokkal keresik az elsőválasztók, a "szűzek" kegyét Oroszországban, hogy Vlagyimir Putyin kormányfőre szavazzanak a vasárnapi elnökválasztáson.

    Élete "első élményéről" beszél az egyikben egy csinos nő az orvosnál. Utóbbi a biztonságot hangsúlyozza, mire a nő kissé habozva azt mondja, talán még sincs erre neki szüksége. "Dehogynem" - feleli határozottan a doktor, és a falon lévő, Putyint ábrázoló naptárra tekintve kijelenti: "vele biztonságos lesz", és helyes, hogy szerelemből akarja megtenni. A nő elmosolyodik és megnyugszik, a következő képsoron pedig elmegy szavazni. A képernyőn felirat jelenik meg: "Putyin, első alkalommal, csak szerelemből".

    A második reklámban egy hamvas szőke szépség tér be a jósnőhöz. A szűz lány szeretné megismerni első szerelmét. Majd a kártyák megmutatják - válaszolja sejtelmesen a szerencsemondó. Felfordít egy lapot, amelyen Putyin képe látható. De hiszen ez ő - sóhajt fel vágyakozva a vonzó tekintetű lány. "Boldog leszel vele és teljes biztonságban" - válaszolja mosolyogva a jósnő. Az utolsó képsoron a lány a szavazókör felé tart, majd az előbbi szlogen olvasható: "Putyin, első alkalommal, csak szerelemből".

    A The Moscow Times angol nyelvű orosz napilap szerint nem tudni, hogy a filmek komoly reklámok vagy csupán paródiák. Még ha az utóbbiról is lenne szó, nem ez az első alkalom, hogy szexuális töltés került Putyin kampányába. Fiatal orosz lányok egy csoportja tavaly egy videójukban azt ígérték, Putyin kedvéért letépik a ruhájukat, azt sugallva, a politikus ellenfeleit is széttépik.

Video itt: www.themoscowtimes.com/news/article/suggestive-videos-back-putin/453531.html

Kulcsszavak: politika média

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

2020. március 21. 19:05

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás