Motorola DEFY MINI - Áprilistól a T-Mobile és a Vodafone üzleteiben

forrás Prim Online, 2012. április 16. 15:54

Várhatóan április végén kerül a magyar szolgáltatók kínálatába a por-, víz- és karcálló Corning Gorilla Glass kijelzővel ellátott új Motorola DEFY MINI.

A telefon 3,2 colos érintőképernyős kijelzője alkalmas e-mailezésre, SMS-küldésre és webböngészésre. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően megbízható társa talál gazdája a DEFY MINI "személyében". A készülék segít kapcsolatban maradni a fontos személyekkel és eljutni az úti célhoz.

Kalandjainkat a mobil 3 megapixeles fényképezőgépével örökíthetjük meg, és azokat azonnal megoszthatjuk az előtöltött közösségi hálózati alkalmazásokkal. A Motorola DEFY MINI előlapi VGA kamerája támogatja a videochatelést a barátokkal – akár utazás közben a vonaton, buszon, vagy az otthoni pihenés során. Útközben a GPS navigáció segít tartani a helyes irányt, és garantáltan eljuttat a kívánt célhoz.

A Motorola DEFY MINI „MotoSwitch” jellemzője megjegyzi az általunk kedvelt zeneszámokat, a gyakran hívott telefonszámokat és sokszor használt alkalmazásokat. Mindezt az információt összegyűjti és a képernyő közepén, a nyitólapon jeleníti meg. Ez a rendszerezettség értékes időt takaríthat meg számunkra.

Mivel az Motorola DEFY MINI Android-alapú okostelefon, több mint 500 ezer alkalmazáshoz és játékhoz nyújt hozzáférést a Google Play-en keresztül, így biztos nem fogunk untakozni.

A Motorola DEFY MINI várhatóan április végétől lesz kapható Magyarországon a T-Mobile Magyarországnál és a Vodafone Magyarországnál, az ára bruttó 46.900 Ft-tól kezdődik.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46