Vodafone: már SMS-ben is köthető autóra assistance szolgáltatás

forrás Prim Online, 2012. május 14. 11:32

Az Europ Assistance Magyarország (EA) és a Vodafone Magyarország között létrejött hosszú távú együttműködés keretében, az EA által kínált AutoSOS autós assistance szolgáltatást a Vodafone havidíjas előfizetői már mobilkészülékük segítségével is pillanatok alatt, egyszerűen megrendelhetik egy új fejlesztésnek köszönhetően. A szolgáltatás díját pedig a telefonszámlára terheli a szolgáltató. 

Az AutoSOS Assistance az Europ Assistance Magyarország saját terméke, amely Magyarország és Európa teljes területén professzionális segítségnyújtást kínál autós ügyfeleinek, amennyiben gépjárművük meghibásodik, vagy baleset következtében nem lehetséges biztonságosan tovább utazni vele.

Az AutoSOS Assistance azonnal segítséget nyújt, amennyiben megtörténik a baj. Mindössze egyetlen telefonszámot (14567) kell felhívni, és az EA Segélyvonala a nap bármely szakában teljes körűen megszervezi a szakszerű autómentést, valamint szükség esetén csereautóval, vagy szállással is biztosítja a gondtalan továbbutazást.

Az akkumulátor műszaki meghibásodása ugyan leginkább a téli időszakban jellemző, de a hideg elvonultával is akadhat ilyen jellegű probléma, melyre a legtöbb assistance cég nem vállal szolgáltatást. „Az AutoSOS akkumulátor hiba esetén sem hagyja cserben a Vodafone ügyfeleit, hiszen kollégáink ilyen, önhibának tekinthető esetekben is díjmentesen megszervezik a helyszíni javítást.” – tette hozzá Kalmár László ügyvezető igazgató. 

A Vodafone Magyarországgal kötött hosszú távú együttműködés keretében 2012. május második felétől a mobilszolgáltató havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelei telefonszámlájuk terhére is megköthetik az AutoSOS assistance szolgáltatást, ezáltal gépjárművük biztonságáról azonnal gondoskodhatnak az Europ Assistance online értékesítési felületén, a megrendelt csomag éves díját pedig a következő mobilszámlán fizethetik be. A szolgáltatás igénybevétele rendkívül egyszerű. Az ügyfél az Europ Assistance weboldalára (www.kossautosost.hu) látogatva kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást és megadja a szerződéskötéshez szükséges adatokat, majd egy értesítő SMS-t kap a vásárlás részleteiről, melyet egy válasz-SMS-sel meg kell erősíteni. Ezt követően az ügyfél SMS-ben és emailben megkapja a kötvényt, és innentől fogva élő szerződéssel rendelkezik.

A szolgáltatásról bővebb információ az alább linken olvasható:
www.kossautosost.hu

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Európában az autóipar jövője az elektromobilitás

A Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) Exkluzív Vezetői Találkozójára idén az Audi Hungaria Zrt. telephelyén került sor közel 60 tagvállalati vezető részvételével. A kétnapos rendezvényt Krisztián Róbert, a MAGE Elnöke nyitotta meg, aki előadásában kitért az elmúlt évek nehézségeire, a COVID-19, a chiphiány, az energiaárrobbanás okozta problémákra és az autóipar előtt álló kihívásokra. A szervezet Elnöke hangsúlyozta, Európában az autóipar jövője az elektromobilitás, erre kell minden járműiparhoz kötődő vállalatnak felkészülni.

2023. december 4. 10:08

5 biztonsági és kényelmi funkció a maximális vezetési élményért

Az új autóktól ma már nemcsak kiváló teljesítményt és hatékonyságot várunk el, hanem azt szeretnénk, ha kényelmünket és biztonságunkat is maximálisan szolgálnák. A legújabb modellek éppen ezért számos fejlett technológiai funkcióval rendelkeznek, amelyek amellett, hogy magasabb szintre emelik a vezetés élményét, az utazást is biztonságosabbá teszik. A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója összegyűjtött 5 olyan funkciót és eszközt, amelyek ezt a célt szolgálják.

2023. november 23. 19:00

E-versenyautókkal és a norelem támogatásával ügyesednek a fiatal tervezők

A tervezőmérnöknek készülő hallgatókat tette próbára az idei, tisztán elektromos versenyautó építésének és üzemeltetésének kihívására koncentráló Formula Student (Electric) verseny. Annak érdekében, hogy több csapatot is felkészítsen az eseményre, a VDI Racing Camp powered by norelem több mint 250 résztvevőt hívott össze Németország minden részéről, és minden csapatnak gépelemeket és támogatást nyújtott a rangos versenyhez.

2023. november 23. 14:17

Bajor egyetemekkel közösen fejleszt önvezető járműveket a Széchenyi István Egyetem

Egy bajor–magyar kormányközi együttműködés által létrejött nemzetközi projektben vesz részt a Széchenyi István Egyetem, ahol az intézmény hallgatói és munkatársai négy bajor egyetemmel partnerségben önvezető járművek fejlesztésén dolgoznak. A program részeként a német kollégák a győri egyetemre látogattak, ahol többnapos workshopon vettek részt. 

2023. november 16. 15:59

Hatmilliónál is több e-autót adtak el az első félévben – de mi lesz a töltéssel?

Az idei első félévben több mint hatmillió tisztán elektromos, illetve plug-in hibrid autót adtak el világszerte a Canalys adatai szerint, ez majdnem felével múlta felül az egy évvel korábbit. Az e-autók gyors terjedése komoly kihívásokkal is jár, amelyek egy részének megoldásában az intelligens töltőrendszerek segíthetnek.

2023. november 15. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27