Vodafone: már SMS-ben is köthető autóra assistance szolgáltatás

forrás Prim Online, 2012. május 14. 11:32

Az Europ Assistance Magyarország (EA) és a Vodafone Magyarország között létrejött hosszú távú együttműködés keretében, az EA által kínált AutoSOS autós assistance szolgáltatást a Vodafone havidíjas előfizetői már mobilkészülékük segítségével is pillanatok alatt, egyszerűen megrendelhetik egy új fejlesztésnek köszönhetően. A szolgáltatás díját pedig a telefonszámlára terheli a szolgáltató. 

Az AutoSOS Assistance az Europ Assistance Magyarország saját terméke, amely Magyarország és Európa teljes területén professzionális segítségnyújtást kínál autós ügyfeleinek, amennyiben gépjárművük meghibásodik, vagy baleset következtében nem lehetséges biztonságosan tovább utazni vele.

Az AutoSOS Assistance azonnal segítséget nyújt, amennyiben megtörténik a baj. Mindössze egyetlen telefonszámot (14567) kell felhívni, és az EA Segélyvonala a nap bármely szakában teljes körűen megszervezi a szakszerű autómentést, valamint szükség esetén csereautóval, vagy szállással is biztosítja a gondtalan továbbutazást.

Az akkumulátor műszaki meghibásodása ugyan leginkább a téli időszakban jellemző, de a hideg elvonultával is akadhat ilyen jellegű probléma, melyre a legtöbb assistance cég nem vállal szolgáltatást. „Az AutoSOS akkumulátor hiba esetén sem hagyja cserben a Vodafone ügyfeleit, hiszen kollégáink ilyen, önhibának tekinthető esetekben is díjmentesen megszervezik a helyszíni javítást.” – tette hozzá Kalmár László ügyvezető igazgató. 

A Vodafone Magyarországgal kötött hosszú távú együttműködés keretében 2012. május második felétől a mobilszolgáltató havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelei telefonszámlájuk terhére is megköthetik az AutoSOS assistance szolgáltatást, ezáltal gépjárművük biztonságáról azonnal gondoskodhatnak az Europ Assistance online értékesítési felületén, a megrendelt csomag éves díját pedig a következő mobilszámlán fizethetik be. A szolgáltatás igénybevétele rendkívül egyszerű. Az ügyfél az Europ Assistance weboldalára (www.kossautosost.hu) látogatva kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást és megadja a szerződéskötéshez szükséges adatokat, majd egy értesítő SMS-t kap a vásárlás részleteiről, melyet egy válasz-SMS-sel meg kell erősíteni. Ezt követően az ügyfél SMS-ben és emailben megkapja a kötvényt, és innentől fogva élő szerződéssel rendelkezik.

A szolgáltatásról bővebb információ az alább linken olvasható:
www.kossautosost.hu

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG fejlett autós infotainment-rendszere került a Mercedes új, elektromos luxusszedánjába

A 2022-es Mercedes-Benz EQS elektromos szedánjának központi eleme lesz az LG Electronics (LG) legújabb, prémium kategóriás autós infotainment-rendszere (in-vehicle infotainment, IVI), az MBUX Hyperscreen, amely egy olyan kijelzőcsoport, amely az A-oszloptól az A-oszlopig elfoglalja szinte a műszerfal teljes szélességét. A Mercedes-Benz AG első elektromos luxusautója — egyedülálló belső koncepciójának és forradalmian új ember-gép interfészének köszönhetően — megmutatja az elektromos járművek tervezésének futurisztikus trendjeit, és egy izgalmas jövőképet rajzol fel a jövő mobilitásáról. 

2022. január 23. 12:18

A Maserati visszatér az autóversenyzésbe

A Maserati újra beszáll az autósportba, erre vonatkozó stratégiájának első lépéseként az olasz gyártó 2023-tól csatlakozik az ABB FIA Formula-E Világbajnoksághoz.

2022. január 14. 13:59

A Continental a CES 2022 kiállításon mutatta be a mobilitás jövőjét

A Continental technológiai vállalat törekvéseinek középpontjában a jövő mobilitása áll, amely biztonságosabb, magasabb szinten hálózatba kapcsolt és kényelmesebb. Az elmúlt több mint 150 évben a Continental forradalmasította azt, ahogyan közlekedünk, és most a CES 2022 kiállításon a vállalat a manapság felmerülő mobilitási igényekre kifejlesztett megoldások bemutatásával nyújtott bepillantást a jövőbe.

2022. január 13. 13:49

Vezet az open source… hamarosan a közutakon is

Nem tűnik túl távoli jövőnek az, hogy önvezető autók uralják az utakat, az autóvezetés pedig ugyanúgy a tehetősebb emberek sportja vagy hobbija legyen, mint ahogyan napjainkban a lovaglás. Addig azonban a gyártóknak még több komoly akadályt kell leküzdeniük a programozás és a biztonság terén, illetve gondoskodniuk kell arról is, hogy a különböző rendszerek gond nélkül képesek legyenek együttműködni egymással. A szakértők szerint a nyílt forráskódú szoftverek ezen a téren is nagy löketet adhatnak az innovációnak, ahogyan ezt a SUSE együttműködése is igazolja az autóipar egyik legfontosabb beszállítójával.

2022. január 10. 12:31

Az ABB és a HASCO előmozdítja az intelligens gyártást a kínai autóiparban

Az automatizálás terén kiemelkedő szakértelemmel rendelkező ABB és Kína vezető autóipari alkatrész-beszállítója, a HASCO bejelentették, hogy vegyesvállalatot hoztak létre az intelligens gyártás következő generációjának előmozdítására a kínai autóiparban.

2022. január 10. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58