Vodafone: már SMS-ben is köthető autóra assistance szolgáltatás

forrás Prim Online, 2012. május 14. 11:32

Az Europ Assistance Magyarország (EA) és a Vodafone Magyarország között létrejött hosszú távú együttműködés keretében, az EA által kínált AutoSOS autós assistance szolgáltatást a Vodafone havidíjas előfizetői már mobilkészülékük segítségével is pillanatok alatt, egyszerűen megrendelhetik egy új fejlesztésnek köszönhetően. A szolgáltatás díját pedig a telefonszámlára terheli a szolgáltató. 

Az AutoSOS Assistance az Europ Assistance Magyarország saját terméke, amely Magyarország és Európa teljes területén professzionális segítségnyújtást kínál autós ügyfeleinek, amennyiben gépjárművük meghibásodik, vagy baleset következtében nem lehetséges biztonságosan tovább utazni vele.

Az AutoSOS Assistance azonnal segítséget nyújt, amennyiben megtörténik a baj. Mindössze egyetlen telefonszámot (14567) kell felhívni, és az EA Segélyvonala a nap bármely szakában teljes körűen megszervezi a szakszerű autómentést, valamint szükség esetén csereautóval, vagy szállással is biztosítja a gondtalan továbbutazást.

Az akkumulátor műszaki meghibásodása ugyan leginkább a téli időszakban jellemző, de a hideg elvonultával is akadhat ilyen jellegű probléma, melyre a legtöbb assistance cég nem vállal szolgáltatást. „Az AutoSOS akkumulátor hiba esetén sem hagyja cserben a Vodafone ügyfeleit, hiszen kollégáink ilyen, önhibának tekinthető esetekben is díjmentesen megszervezik a helyszíni javítást.” – tette hozzá Kalmár László ügyvezető igazgató. 

A Vodafone Magyarországgal kötött hosszú távú együttműködés keretében 2012. május második felétől a mobilszolgáltató havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelei telefonszámlájuk terhére is megköthetik az AutoSOS assistance szolgáltatást, ezáltal gépjárművük biztonságáról azonnal gondoskodhatnak az Europ Assistance online értékesítési felületén, a megrendelt csomag éves díját pedig a következő mobilszámlán fizethetik be. A szolgáltatás igénybevétele rendkívül egyszerű. Az ügyfél az Europ Assistance weboldalára (www.kossautosost.hu) látogatva kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást és megadja a szerződéskötéshez szükséges adatokat, majd egy értesítő SMS-t kap a vásárlás részleteiről, melyet egy válasz-SMS-sel meg kell erősíteni. Ezt követően az ügyfél SMS-ben és emailben megkapja a kötvényt, és innentől fogva élő szerződéssel rendelkezik.

A szolgáltatásról bővebb információ az alább linken olvasható:
www.kossautosost.hu

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Mercedes Continental abroncsokkal szereli fel a teljesen elektromos EQB-t

A Mercedes a Continental prémium termékeivel szereli fel az EQ sorozat új, teljesen elektromos SUV-ját. Az új EQB 19 colos EcoContact 6 abroncsokon fog kigurulni a gyárból. A Mercedes továbbá a rendkívül biztonságos WinterContact TS 850 P Continental téli gumiabroncsot is alapfelszerelésként kínálja.

2022. augusztus 8. 11:21

Csúcstechnológiás Bridgestone gumiabroncsok

A Bridgestone és világszerte megbízható flottakezelési megoldása, a Webfleet a 2022-es IAA Transportation kiállításon mutatja be prémium gumiabroncsok, abroncsközpontú technológiák és fejlett mobilitási megoldások portfólióját. Az újítások egyszerre szolgálják a flották hatékonyságát, fenntarthatóságát és kényelmét.

2022. augusztus 7. 10:37

A jövő mérnökei versenyeztek a Széchenyi-egyetemen

Véget ért az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem közös szervezésű nyári tábora, amely ötvözte az intenzív szakmai képzést a hallgatói mérnökversenyek világával. A résztvevőknek az Audi e-tron akkumulátorának viselkedését kellett szimulálniuk szoftveres környezetben, mindezt négy hét alatt, az alapoktól indulva. Valamennyi csapat sikeresen teljesítette a feladatot, amely jól mutatja a győri Széchenyin alkalmazott, szokásostól eltérő gyakorlatorientált oktatási módszertan eredményességét. A hallgatók munkáját a közreműködő cégek is értékelték, néhány résztvevő állásajánlatot is kapott.

2022. augusztus 6. 11:36

GreenGo: Újabb kedvezményes parkolási zónák

Jó hír a Budapest környéki kiránduló-, bevásárló- és szabadidős helyeket célzók számára: újabb 15 hellyel bővült a kedvezményes díjjal igénybevehető parkolási lehetőségek száma Magyarország egyetlen, teljesen elektromos flottával rendelkező, közösségi autómegosztó szolgáltatójánál. Ezzel immáron közel 70 kedvezményes parkolási zóna teszi kényelmesebbé azok életét, akik számára a reális árú közlekedés mellett a környezet tisztasága és jó levegő megőrzése is fontos.

2022. augusztus 4. 19:04

Az LG és a SoundHound megoldásával akár beszélgethetünk is majd az autónkkal

Egyetértési megállapodást írt alá az LG Electronics (LG) és a SoundHound AI, Inc., a hangalapú mesterségesintelligencia-megoldások (Artificial Intelligence, AI) piacának globális szereplője. A két vállalat közösen dolgozik majd a hangalapú AI-technológia integrálásán az autós infotainment-rendszerek (in-vehicle infotainment, IVI) következő generációjában.

2022. augusztus 2. 16:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20