Tíz készülék tíz forintért a Telenornál

Új Okos Mini tarifacsomag Facebookozóknak

forrás Prim Online, 2012. június 6. 12:44

Tíz készüléket lehet tíz forintért megvásárolni a Telenor nagyszabású nyári akciójában. Az új mobilt választók a telefon mellé díjmentesen juthatnak játékhoz, zenéhez és filmhez is. A szolgáltató emellett új, elsősorban a fiatalok igényeire szabott tarifacsomaggal, az Okos Minivel bővítette tarifa-portfólióját, amellyel már havi 1790 forintért lehet itthon korlátlanul használni az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt.

Lassan lezárul a tanév, és kezdődik a fesztiválszezon. A nyári szünet kezdetén kifejezetten a fiatalok igényeire szabott új tarifacsomagot és már 10 forintért elvihető, akciós telefonokat is kínál a Telenor. Az új tarifával a fiatalok kedvező áron használhatják kedvenc közösségi oldalukat, a Facebookot, a nyári akció készülékei mellé pedig díjmentesen kaphatnak szórakoztató tartalmakat a felhasználók.

„A Telenornál úgy látjuk, hogy a fiatalok számára ma már természetes, hogy az internetet bárhová, akár a vízpartra vagy a nyári fesztiválokra is magukkal vihetik a zsebükben. Kedvezményes okostelefon ajánlatunkkal és új, kifejezetten a Facebook-függő fiatalok pénztárcájára szabott tarifánkkal a mobilos netezésre leginkább fogékony generáció számára is szeretnénk elérhetővé tenni a Hipernet élményt” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.
Az új Okos Mini tarifacsomag mindössze 1790 Ft-os havidíjért korlátlan[1] Facebook használatot biztosít belföldön. Az új tarifacsomag emellett 20 hálózaton belül és 20 hálózaton kívül lebeszélhető percet, a Facebookon kívüli internetezésre pedig 40 MB belföldi multimédia keretet is tartalmaz.

A Telenor üzleteiben már kapható a Samsung legújabb csúcskészüléke, a Galaxy S III is, melyet már 19 990 forintért lehet megvásárolni Okostarifa 1000 tarifacsomaggal, két év hűséggel és kétéves tarifamegtartás mellett.

A Telenor nyári akciója keretében tíz készüléket kínál most mindössze tíz forintért[2]. Azok az ügyfelek, akik a kedvezményes mobilok közül választanak, most díjmentesen[3] elérhető extra tartalmat is kaphatnak telefonjuk mellé. Az ügyfelek a Telenor Go Portálján keresztül különféle játékok és zenei albumok közül tölthetnek le egyet, tetszés szerint. Emellett augusztus 15-ig tekinthetik meg az „Életrevalók” című filmet, külön adatforgalmi díj nélkül.

A nyári akció készülékújdonsága a Sony XperiaTM sola, melynek különlegessége a „floating touch” technológia, amivel a felhasználó gyakorlatilag saját ujját használhatja mozgó kurzorként. A Sony XperiaTM sola Okostarifa 600 előfizetéssel kapható 10 forintért.

A tíz forintért elvihető készülékek között a sola mellett megtalálható a Sony Ericsson XperiaTM mini pro, a Nokia Lumia 610, a Samsung Galaxy mini, a Samsung Galaxy mini 2, a Samsung Galaxy Ace, a Samsung Champ 2, a Nokia Asha 300, a Nokia C5-03 és a Nokia C2-01 is.

A 10 készülék 10 forintért ajánlat és a készülékek meghatározott tarifacsomag választása esetén, hűséggel, illetve tarifamegtartás mellett, új Telenor lakossági számlás előfizetés vásárlása vagy a Bónusz Program igénybevétele esetén érhetőek el.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden, amit érdemes tudni a HONOR Magic5 széria kijelzőtechnológiájáról

A fejlett kijelzőtechnológiák terén végzett, átfogó kutatás és fejlesztés (K+F) figyelemre méltó eredménye a HONOR Magic5 sorozat, amely a Magic5 Lite és a Magic5 Pro készülékeket foglalja magába. Az innováció és a csúcstechnológia iránti rendíthetetlen elkötelezettségével a HONOR a Magic5 sorozatával ismét új mércét állított fel a mobiltelefonok kijelzőjének iparágában.

2023. március 21. 18:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48