A Samsung vadonatúj zászlóshajója, a Galaxy S III a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. június 8. 13:17

Június 8-tól már a Vodafone prémium üzleteiben is elérhető a várva várt harmadik generációs Samsung Galaxy S készülék, a Galaxy S III. A szupergyors okostelefon garantáltan az év legjobb Samsung készüléke.

A Galaxy S III igazán impozáns, 1,4 GHz-es négymagos processzorral, 4,8 hüvelykes (1280x720 képpont felbontású) Super AMOLED HD kijelzővel, a legújabb Android 4.0. Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel, és egy hatalmas teljesítményű, 2100 mAh-ás akkumulátorral örvendezteti meg tulajdonosait.

A készülék mindössze 8,6 mm vékony, és 133 gramm tömegű. A 8 megapixeles hátoldali, és 1,9 megapixeles előlapi kamerával kiváló felvételek készíthetők. A kamera hangvezérléssel is aktiválható, a készülék felismeri és automatikusan megjelöli az ismerősöket a képen, a nulla másodperces kioldási idővel pedig azonnal rögzíthetők a kívánt képek.
 
A videolejátszás során a „Pop up Play” lehetőségnek köszönhetően az adott felvétel kisebbre vehető, így a videó megállítása nélkül is elérhető a telefon többi funkciója.
 
A Galaxy S III több új funkcióval is elkápráztatja a vásárlókat. A „Smart Stay”-nek köszönhetően a készülék előlapi kamerája révén folyamatosan figyeli a felhasználó szemének mozgását, és ha az már nem nézi a kijelzőt, automatikusan lezárja azt. Az újdonság erejével hat az is, hogy egy hosszabb szöveg olvasásakor már nem kell megérinteni a képernyőt, hiszen az csak akkor kapcsol ki, ha a felhasználó már nem a telefonnal foglalkozik.
 
A „S Voice”-nek köszönhetően a telefon angol nyelven hangvezérléssel is irányítható, a „Smart Alert” funkció pedig rezgéssel figyelmezteti a felhasználót, ha a képernyő legutóbbi bekapcsolása óta SMS vagy hívás érkezett.
 
Az NFC chippel ellátott Samsung Galaxy S III a XXX. Londoni Nyári Olimpiai Játékok hivatalos telefonja, mely a Vodafone-nál Mátrix 7 tarifával már 24 990 forintos kezdőrészlettel elérhető.
 
Sőt, a Vodafone extra ajándékkal kedveskedik vásárlóinak, hiszen az első 25 online és 25 Smart Store-ban vásárló ügyfél egy kiegészítő csomagot is kézhez vehet. Az igen értékes ajándék tartalma egy a kijelzőt is védő kihajtható, és két darab szilikon tok, egy akkumulátortöltő + dokkoló és egy extra akkumulátor. A kiegészítő csomaghoz kedvezményes áron, 9990 forintért bárki hozzájuthat a Vodafone prémium üzleteiben.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32