Huawei: új mobil Wi-Fi és Wi-Fi modem készülékek

forrás Prim Online, 2012. június 24. 08:02

A Huawei a GSMA Mobile Asia Expo 2012 szakkiállításon mutatta be Wi-Fi termékeinek új kínálatát. A bemutatott készülékek egyike a Huawei Mobil Wi-Fi E5331, amely Németországban elnyerte a Red Dot Design-díjat, és 4500 pályázó termék közül az egyetlen díjazott volt a mobil Wi-Fi kategóriában.

Az E5331 kategóriájának termékei között az első olyan készülék, amely stílusos, nyújtott kialakítással rendelkezik. Mindössze 12,8 mm vastag, így tökéletesen illeszkedik a rendkívül vékony elektronikus eszközökhöz. A felhasználók egyetlen gombnyomással kapcsolódhatnak az internethez, és élvezhetik az akár 21 Mbit/mp gyorsaságú letöltési sebességet.
 
A vállalat bemutatta az új E5151 mobil Wi-Fi eszközt is, amely egy mind az Ethernet, mind a 3G hálózatot támogató Ethernet porttal rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára a vezetékes és a vezeték nélküli szélessávú hálózatok közötti választást. Az akár 21 Mbit/mp sebességű kapcsolatot is támogató E5151 idén szeptembertől lesz megvásárolható.
 
A Wi-Fi használatára képes eszközök, például a táblagépek, laptopok, kézi játékkonzolok és digitális fényképezőgépek számának növekedésével a mobil Wi-Fi termékek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Az ABI Research legújabb piackutatási jelentése szerint a Huawei 59,3%-os részesedésével piacvezető a mobil Wi-Fi termékek piacán. 2009-es első bemutatásuk óta a Huawei mobil Wi-Fi termékei világszerte számos elismerésben részesültek.A kiállításon bemutatott Huawei termékek között szintén szerepelnek a WCDMA E355 és az EVDO EC315 Wi-Fi modemek is. A Huawei Wi-Fi modem sorozatának tagjai használhatók egyetlen felhasználó memóriakártyájaként, illetve mobil Wi-Fi csatlakozási pontként is, amelyhez egyszerre akár öt, a Wi-Fi szabvánnyal kompatibilis eszköz csatlakozhat. Ennek segítségével a felhasználók bárhol, bármikor élvezhetik az internetkapcsolat nyújtotta lehetőségeket.

A Huawei Wi-Fi modem sorozata USB-csatlakozóval is rendelkezik, így számos különféle USB-porttal rendelkező töltő teszi lehetővé az energiaellátást, valóban folyamatos kapcsolatot kínálva.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38